Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Nocna Latarka - St Johns Point Lighthouse

St Johns Point Lighthouse

Witam ,przed chwila wrocilem z St Johns Point Lighthouse Co.Down w Irlandii Polnocnej.
    Świetna wyprawa z moim znajomym "Carlosem" , zostalismy troche jak sie zrobilo ciemno, malowalismy troche swiatlem i bylo wesolo
    Zdjecie wywolane z RAW-a , delikatnie podbilem czerowny i zolty kolor, rozjasnilem bardzo delikatnie ,odszumilem i wyostrzylem i tyle . Jasniej nie dam bo wtedy nie bedzie nocnego klimatu (zdjecie zrobione o 18:39)

Pozdrawiam.

Domyślnie

ładnie podoba się, co prawda dól mocno "rozjechany" chyba pułk czołgów miał tam manewry ale całość na tak

Domyślnie

No to pojechałeś...

Gratuluję, ja ostatnio zrezygnowałem. Dojechałem do Newcastle i zawróciłem. Rozlało się potwornie i zrobiło ciemno, a jak widać w ciemnościach też można skutecznie focić

Teraz nie będę spał w nocy bo przecież przejechałem kawał drogi, a zostało mi paręnaście kilometrów
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    ładnie podoba się, co prawda dól mocno "rozjechany" chyba pułk czołgów miał tam manewry ale całość na tak
    Za Jankiem... ale całość bardzo ładna mimo wszystko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    Dwoch dzielnych chlopow z aparatami tam mialo manewry hehe

Domyślnie

Jest ciekawie podoba mnie się.
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Trochę jak z innej planety. Fajny klimat.
    Podoba się .

Uprawnienia umieszczania postów