Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Kasia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez heroldman Zobacz posta
    bo gdyby skakała o tyczce, to autor musiałby siedzieć na poprzeczce, a to przecież niemożliwe.
    Uśmiałem się

A co do zdjęć:
    podoba mi się światło i kolory na 1. ale szkoda, że poza modelki jest niekorzystna.

Domyślnie

a co jest w niej niekorzystnego?uzasadnij
    Zbędny

Domyślnie

Ciało skierowane jest pod kątem 90st albo i więcej od aparatu. Przez to modelka nienaturalnie wykręciła głowę, żeby była widoczna jej twarz. W ten sposób jej bark wbija się w brodę, nie widać szyi ani dekoltu i mam lekkie wrażenie jakby głowa należała do niej ale ciało już niekoniecznie

Domyślnie

dla mnie - ale to czysto estetycznie, więc nie do sporów - kompo jest taka, że po prawej ciemno, po lewej jasno w tle, i w to ciemno wkaszania się fiolet(?) ubranka, a powinien być centralnie, jak już, lub po lewo
    ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mayar Zobacz posta
    Ciało skierowane jest pod kątem 90st albo i więcej od aparatu. Przez to modelka nienaturalnie wykręciła głowę, żeby była widoczna jej twarz. W ten sposób jej bark wbija się w brodę, nie widać szyi ani dekoltu i mam lekkie wrażenie jakby głowa należała do niej ale ciało już niekoniecznie
    masz racje zrobiłem przeszczep w PS a juz myslalem ze nikt sie ine pokapuje:P
    Zbędny

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów