Szukaj
mnie się bardzo podoba. widzę to w albumie poświęconym polskim zabytkom. pierwszoplanowy cień dopełnia tej naturalności zdjęcia, takiego zwykłego spojrzenia, które ja osobiście bardzo cenię.
galeria: http://erde.farmapomyslow.pl/
A jakoś nie jestem przekonany. Drzewa tną fotę na pół, a cień wygląda jak spalona ziemia... Trochę mi się gryzie z tym widoczkiem.
Tez bym to widzial bez dolu, ale ciekawie i przyemnie zlapane ogolnie.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Może kilka słów - to znaczy nie chciałbym się ogólnie tłumaczyć bo wiadomo to Wasze zdanie i odbiórCo do kadru - próbowałem kwadratu, gdzieś mz wtedy ta przestrzeń się gubi - może nieco dołu do przycięcia, tu można faktycznie kombinować, na razie zostawiłem oryginalny.
Co do tego pierwszego planu, byłem świadomy, że będzie wywoływał skrajne odczuciaNatomiast to, że wygląda jak spalona ziemia to mz może być problem z kalibracją monitora ponieważ u mnie widzę praktycznie każdy niuans i szczegół w tych cieniach na 1 planie i taki był zamysł. Gdyby pole przed widzem byłoby totalnie bez cienia i jednolicie oświetlone jak te na dalszych planach w ogóle bym nie robił tego zdjęcia. Teraz mz wprowadza to nieco różnorodności do kompozycji.
Pozdr
mz widz widzi ta przestrzen kolo zamku , mi sie podoba z tym cieniem bez niego byloby plasko na dole tylko sama rola a tak jest jakas odskocznia
Ładnie pokazanedołu można deko przyciąć.
Pozdro. Wojtek
zooom jak nic!
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Skontaktuj się z nami