Ja bym ich nie kupił zapożyczył bym się, jeździł do pracy tramwajem ..... baaaa a nawet rowerem a dozbierał na D90
Głosowałem na D60 aaaaa tuuu masz linka dodatkowo
Szukaj
D60
D3000
Ja bym ich nie kupił zapożyczył bym się, jeździł do pracy tramwajem ..... baaaa a nawet rowerem a dozbierał na D90
Głosowałem na D60 aaaaa tuuu masz linka dodatkowo
. . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .
No wiesz D5000 to PRAWIE D90.Oczywiście prawie robi sporą różnicę,ale nie w jakości zdjęć tylko w możliwościach i wygodzie użytkowania.No ale różnica w cenie....też ma znaczenie.w ten sposób można bez końca...No prawie.
A new shit has come to light...
zapóźno, już dałem zaliczkę![]()
Zaliczka nie zając nie ucieknie.Sprzedawca powinien zamienić towar jeśli Ci na tym zależy.Namawiam -nie będziesz żałował.
A new shit has come to light...
Aparat już mam D3k jak pisałem wcześniej.szczerze, to polecam go
Wg. mnie lepszy od D60, kilka nowych funkcji, ale bez czujnika oka(ale mi to nie przeszkadza, bo ekran sam wyłączam
![]()
No i dobrze, wbrew temu co tu ludzie pisali, dokonałeś słusznego wyboru.
Fotografuję w myśli wszystko, co widzę- czyli moje amatorskie "arcydzieła"
Temat może zostać otwarty( gdyby ktoś inny miał też wątpliwościżeby nie robić syfu na forum
)
Witam
Nie chcę zaśmiecać, więc tutaj poproszę o pomoc.
Planuje kupno lustra i mam małe dylematy (pewnie nie ja jedna).
Aparat będzie mi towarzyszył w podróżach (i nie tylko), fotografować zamierzam krajobrazy, ludzi, architekturę.
Budżet max 3 tys.
Moje opcje:
1) Nikon D5000 z ob. Nikkor 18-55mm VR1
2) Nikon D3000 z ob. 18-55mm VR oraz 55-200mm VR
3) Nikon D60 z ob. Nikkor 18-55mm VR (plus obiektyw - jaki pytam Was)
Z góry dziękuję za propozycje, jestem otwarta też na inne opcje.
Pzdr
ja bym proponował D5000 i poszukać obiektywu 18-105VR, może się znajdzie gdzieś do 3tys taki zestaw. A tak to chyba D3000![]()
Skontaktuj się z nami