Piotr Gorus - sacrum jest twoje, profanum wolno wszystko. Do obrażania wartości to jeszcze daleko. To jest satyra. No i nikt nie obraża krzyża tylko ewentualnie kler a moim skromnym zdaniem to kler jest obelgą dla krzyża.
Szukaj
Piotr Gorus - sacrum jest twoje, profanum wolno wszystko. Do obrażania wartości to jeszcze daleko. To jest satyra. No i nikt nie obraża krzyża tylko ewentualnie kler a moim skromnym zdaniem to kler jest obelgą dla krzyża.
a mi się to przypomniało
Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki
A mi się to przypomniało "Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień "
Ale przypuszczam Panowie że zostaliście w przeszłości bardzo przez kler i przez kościół skrzywdzeni więc jestem w stanie zrozumieć że macie powody piętnować tę część społeczności.
Jest wielu głupich i mądrych w kościele a w całej historii było ich bardzo wiele, ale nasuwa mi się jedno pytanie, czy jak znam kilku głupich fotografów to całe to środowisko to idioci, nie sądzę.
Rozglądając się dookoła dostrzegam, że wszyscy są niezwykle tolerancyjni – dla siebie. Nie dla innych. Kiedy popełniają błędy, tłumaczą natychmiast, że :”ten się nie myli, kto nie pracuje”. Jednak błędy, popełniane przez innych, już nie tak prosto i gładziutko są wytłumaczalne. I, choć nikt nie jest bez winy, prawie każdy chętnie i bez namysłu pierwszy rzuca kamień.
Bo, w moim przekonaniu, być człowiekiem przez wielkie C, to znaczy czasami potknąć się o górę, ale dojrzeć wszechświat w kropelce rosy. Homo sapiens znaczy istota rozumna. Tylko, czy aby na pewno?
Dla mnie temat staje się zamknięty mam za małą wiedzę żeby z kimkolwiek polemizować na te tematy, wyraziłem tylko moje odczucia jakie wywołały te zdjęcia i w takim celu też odwiedzam to forum, żeby obejrzeć i porozmawiać o fotografii
Pozdrawiam serdecznie
Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz co dostaniesz.
WOW. a mi się subskrypcja wyłączyła .......
To chcecie jeszcze jakieś foto ?![]()
dawaj![]()
Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki
"jak ktoś do tego procederu używa krzyża to już mnie wkuża i obraża moje uczucia religijne"
Oglupianie i okradanie emerytow obraza moje uczucia niereligijne,
a do tego tez sie krzyża uzywa.
Żart, nawet mocno kontrowersyjny, jest przy tym niemal dzicinna igraszka.
Z tymi kamieniami to bylbym bardzo ostrozny...
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
A mi się podoba,fotki wyluzowane na maxa he he he.
-"Żyj na huśtawce życia,Żyj ! Bo tylko raz dany nam czas !!!"-
Skontaktuj się z nami