a mi się widzi w BW calkiem ciekawie wyszło i wyprowadziło modelkę na prostaha ha
Szukaj
a mi się widzi w BW calkiem ciekawie wyszło i wyprowadziło modelkę na prostaha ha
D 80 Nikon 18-55VR , Soligor 80-200, Samyang 8mm, Nikon 50mm + gadzety
Gadas - mi się podoba moja obróbka, modelce na szczęście też. Hani - wszystkim nigdy nie dogodzisz. Ghoust1983 - co to znaczy "wyprowadzić modelkę na prostą"?
![]()
Moim skromnym zdaniem, jako odbiorcy, akurat BW nie przemawia do mnie. A jeśli chodzi o kolor, to jednak wolę obróbkę Boghola, bardziej pasuje do zdjęcia i ma to coś w sobie. Pozdrawiam
Bogholcieszę się że jesteś zadowolony z własnej pracy nic tak nie cieszy jak uczucie zadowolenia z jej wykonania .Modelka ma piegi niestety o tym nie zapomiałem ale przy mojej obróbce ich uwidocznienie na zdjęciu jest znikome przez co moj sposób nie jest właściwy . No cóż trza ćwiczyć i tyle .
hanibal twoja praca jest jest dobra uwidoczniłeś to co ja ukryłem i jak powiedział Boghol wszystkim się nie dogodzi![]()
. . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .
dzieki.... mam zamiar popracowac nad tym rawem jeszcze troche
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Dzięki wszystkim za komentarze. Dodam jeszcze jedno zdjęcie z tej samej sesji. Może się spodoba.
wydaje mi się, że ramię jest w mocnym punkcie i dekoncentruje mnie :P trochę inaczej bym skadrował. Podoba mi się błysk w oku i kolory.
http://maczek.info
D80 + szkiełka
ostatnie mi sie podoba...
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Skontaktuj się z nami