Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: Madga

Domyślnie

a mi się widzi w BW calkiem ciekawie wyszło i wyprowadziło modelkę na prosta ha ha
    D 80 Nikon 18-55VR , Soligor 80-200, Samyang 8mm, Nikon 50mm + gadzety

Domyślnie

Gadas - mi się podoba moja obróbka , modelce na szczęście też. Hani - wszystkim nigdy nie dogodzisz. Ghoust1983 - co to znaczy "wyprowadzić modelkę na prostą"?

Domyślnie

Moim skromnym zdaniem, jako odbiorcy, akurat BW nie przemawia do mnie. A jeśli chodzi o kolor, to jednak wolę obróbkę Boghola, bardziej pasuje do zdjęcia i ma to coś w sobie. Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boghol Zobacz posta
    Gadas - mi się podoba moja obróbka , modelce na szczęście też. Hani - wszystkim nigdy nie dogodzisz. Ghoust1983 - co to znaczy "wyprowadzić modelkę na prostą"?
    Bogholcieszę się że jesteś zadowolony z własnej pracy nic tak nie cieszy jak uczucie zadowolenia z jej wykonania .Modelka ma piegi niestety o tym nie zapomiałem ale przy mojej obróbce ich uwidocznienie na zdjęciu jest znikome przez co moj sposób nie jest właściwy . No cóż trza ćwiczyć i tyle .

hanibal twoja praca jest jest dobra uwidoczniłeś to co ja ukryłem i jak powiedział Boghol wszystkim się nie dogodzi
    . . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .

Domyślnie

dzieki.... mam zamiar popracowac nad tym rawem jeszcze troche
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie Bonus

Dzięki wszystkim za komentarze. Dodam jeszcze jedno zdjęcie z tej samej sesji. Może się spodoba .

Domyślnie

wydaje mi się, że ramię jest w mocnym punkcie i dekoncentruje mnie :P trochę inaczej bym skadrował. Podoba mi się błysk w oku i kolory.
    http://maczek.info
    D80 + szkiełka

Domyślnie

ostatnie mi sie podoba...
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów