Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Zima

Domyślnie Zima

Pierwsze moje zdjęcie na tym forum. Jedno z pierwszych z pierwszego mojego Nikona w życiu..

Domyślnie

Jak dla mnie super. W sumie nie wiem czemu nikt jeszcze nic nie napisał. Próbowałem bawić się tym zdjęciem w photoshopie (zazwyczaj staram się coś pozmieniać, żeby bardziej mi się podobało) ale przy tym zdjęciu nic nie musze poprawiać
    Wspaniała zimna tonacja, super rozłożone światło. I te wieelkie oczy

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez proszek Zobacz posta
    Jak dla mnie super. W sumie nie wiem czemu nikt jeszcze nic nie napisał.
    No tak...Ja tez czekam cierpliwie na komentarz do mojego zdjecia na Krajobrazach. Rozumiem to wyczekiwanie, wiec zeby byc sprawiedliwym skomentuje to zdjecie.
    Zgadzam sie ze zdjecie jest bardzo dobre z mojego amatorskiego punktu widzenia. Z profesjonalnego nie wiem, jakos oni sie nie wypowiadaja. Jako laik jednak nie wiem czy przepal na twarzy jest zamierzonym efektem artystycznym, czy jest tez bledem obrobki. Chetnie poslucham opinii.
    Gdyby udalo mi sie zrobic takie zdjecie mojej corki to bym je natychmiast powiesil na scianie w wyeksponowanym punkcie mojego mieszkania. Rzeczywiscie ciekawa zimowa atmosfera, ciekawa obrobka, oczywiscie ze wspomnianym marginesem watpliwosci na temat tego przepalu.
    Czyli ocena na plus.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Jako laik jednak nie wiem czy przepal na twarzy jest zamierzonym efektem artystycznym, czy jest tez bledem obrobki. Chetnie poslucham opinii.
    Skóra nie jest przepalona, może minimalnie na nosie.

Domyślnie

Mnie się bardzo podoba światło, charakteryzacja, kadr - wszystko mi pasuje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez klabton Zobacz posta
    Pierwsze moje zdjęcie na tym forum. Jedno z pierwszych z pierwszego mojego Nikona w życiu..
    Nic - tylko pogratulowac... chcialbym aby pierwsze zdjecia z pierwszego mojego Nikona tak wygladaly :P
    regulamin

Domyślnie

może pierwsze zdjęcie z nikona, ale nie pierwsze w ogóle.
    Świetne zdjęcie. Obciąlbym ciut dołu, czarny, ciężki. Bardziej w kwadrat.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Super zdjęcie. Fajna stylizacja. Może trochę te policzki za jasne, ale tylko może
    Canon 40D + 17-40L f/4 + 70-200L f/4 + 580 EX II
    fanaberiafoto.eu

Domyślnie

rewelacja !!!!! bardzo mi sie podoba i troche ciekawy jestem jak sie robi takie rzesy
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Uprawnienia umieszczania postów