Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Zamek

Domyślnie Zamek

Tak wiec pokaze ten zameczek raz jeszcze, zdjecie z wrzesnia 09 z czasu kiedy to odwiedzil nas Harb
    Nowy kadr i zdjecie przed chwila obrobione.....
    Chory jestem, naszczescie to nie prosiakowa grypa

Domyślnie

przesadziłeś z dołem - za dużo go

i wracaj do zdrowia
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Udana fotografia, ale muszę się zgodzić z ...
    Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    przesadziłeś z dołem - za dużo go
    ciachnąłbym dół, tak do panoramki
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

powiem Ci ze dawno nie miałem tak trudnego zdjecia do obróbki - te glony na dole mają tak dziwną i trudną kolorystykę , ciężko jest ustalić WB - mnie w tej fotce podoba się kolorystyka zamku, chyba bym przyciął kadr tak jak radzi Piotr ale pomysłu na kadr końcowy nie mam

Domyślnie

Mniej dołu bo faktycznie nie ma nic na nim takiego mocnego co by wprowadzało w kadr. Co do koloru sam nie wiem, dla mnie to wymarzony obiekt do bw - może bliżej wody ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    powiem Ci ze dawno nie miałem tak trudnego zdjecia do obróbki - te glony na dole mają tak dziwną i trudną kolorystykę , ciężko jest ustalić WB - mnie w tej fotce podoba się kolorystyka zamku, chyba bym przyciął kadr tak jak radzi Piotr ale pomysłu na kadr końcowy nie mam
    I tu masz racje.......dokladnie jak mowisz te glony powoduja ze zdjecie jest tak trudne w obrobce!
    A ostrzenie tej foty....to dopiero przygoda!
    Co do kadru......no jak przymiarke zrobilem to panoramicznie jest tez ladnie

Domyślnie

Tez mysle ciachnij dol. Wyglada jak pseudo hdr Juz kiedys o tym bylo. Pewne rzeczy trudno przeskoczyc. Pamietacie mostek i kamole na Gap of Dunloe? Juz probowalem wszystkiego. Ciagle HDR

PS: Wracaj do zdrowia predko!
    Ostatnio edytowane przez GUINNESSts ; 09-11-2009 o 01:35

Domyślnie

no rzeczywiscie jak chlopaki powiedzieli , tez ciachnal bym troszeczke dolu ...niezla zabawe miales z tymi glonami

Domyślnie

No to wersja panoramiczna

Domyślnie

Ja bym chyba podszedł bliżej i spróbował się oprzeć kadr na tym wielkim kamulu po prawej.
    LED ZEPPELIN

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów