Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Domyślnie Nienaturalnie...

Moze komus przypadnie do gustu.

Wspolny wypad z Kultenem na fotografowanie i poznanie Antonego Spencera (angielskiego fotografa). Zrobilismy dokladnie 3 (trzy) rawy... o to jeden z nich.

Dziekuje.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Fotke Marcina juz widzialem czyli teraz kolej na Twoja Podoba mi sie koncepcja z tym "oczkiem wodnym" ale nie do konca mi kadr pasuje.

PS - Gratuluje druku w Digital Camera

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Fotke Marcina juz widzialem czyli teraz kolej na Twoja Podoba mi sie koncepcja z tym "oczkiem wodnym" ale nie do konca mi kadr pasuje.

PS - Gratuluje druku w Digital Camera
    Dziekuje za gratulacje! Dzieki forum juz mi z 10 osob gratulowalo... Do roboty panie i panowie! Wasze zdjecia tez chce widziec w magazynach!
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Zbanowany
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

piękne...
    Gratuluję!

Domyślnie

Pieknie. Bardzo sie podoba. Gratulacje wielkie! 12-ste juz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    Pieknie. Bardzo sie podoba. Gratulacje wielkie! 12-ste juz
    12 juz co? A pozatym nie pochwaliles sie mi o twoim nauczycielu... Oj nieladnie

Domyślnie

Świetna podłoga.
    Nie jestem przekonany,że do końca wykorzystałeś warunki..a może specjalnie to "wygasiłeś"...?
    Tu mi się widzi taki mały , kolorystyczny...."hardcore"..
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Znakomita fota ...takie klimaty to ja uwielbiam
    Anthony Spencer spoko pstrykacz i znakomicie kadruje, lecz zawsze brakuje mi u niego ostatniego szlifu

Domyślnie

Praca kolorystycznie bardzo mi się podoba. Przyglądałam jej się dłuższy czas i zastanawiałam się co kadrowo mi nie leży. Jak dla mnie, albo kadr powinien być bardziej wyciągnięty w prawo, albo obcięty optymalnie do tego oczka. Niestety nie potrafię dorysować prawej strony ( ), ale żeby nie być gołosłowną wrzucam linka o co mi chodzi z obciętym kadrem.

http://img213.imageshack.us/img213/8...dingland1a.jpg

Pozdrawiam i przy okazji gratuluję wiadomo czego
    Basia

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów