Close

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 63

Domyślnie

Bateria w D200 jest bardziej inteligentna niż w D70
    Pozdr. Darek
    D200|F70D|Naf-s:12-24/4,50/1.4|To:20-35/3.5-4.5,28-70/2.6-2.8,100/2.8|Zenitar16/2.8|SB-900/600|SlikPro700DX

Domyślnie

U mnie również bez problemu (od razu miałem wersję z usa), choć przy części B dłużyyyyło się strasznie. Cóż kilka MB...
    Pozdrawiam,
    Kuba
    d200 z bandingiem i jakieś tam różne winietujące szkiełka z aberacjami i dystorsjami...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotofun Zobacz posta
    A ja nie mogą zrobić upgrade bo chyba aparat nie widzi nowego firmware na karcie
    Obojętnie czy wrzucam plik A... czy B..., włączam aparat, przechodzę do menu, Firmware Version, NIE pojawia się na dole opcja "Version Up".
    Dodam tylko że po formatowaniu karty (w aparacie), podłączeniu go do komputera, na karcie jest jeszcze katalog DCIM i plik NIKON001.DSC. Firmware umieszczam w katalogu głównym karty.

Ma ktoś pomysł co robię nie tak?
    nie umieszczaj tego pliku w katalogu DCIM i bedzi wszystko ok .
    nikon D200 d70s l N28-70 f2.8 l N 70-200 f2.8 VR l N24-120VR l 20mm f2.8l N50 f1.4 l N60 f2.8 l N85 f1.8 sb800

Domyślnie

Zadziałało.
    Problem tkwił w tym, że pierwszy raz próbowałem wgrać firmware z europejskiej strony Nikona.
    Po zassaniu z polskiej poszło bez problemu (pliki mają nieco inną nazwę).
    Z6, D900, F3, F100, F301, FA, FE2, FG, kilka szkiełek
    Kilka moich knotów: http://flickr.com/photos/_fotofun_/

Domyślnie

ja wrzuciłem.....tak do 70tki jak i dwusetki-oba sofciki działją bez zastrzeżeń

Domyślnie

A tak między nami - Wasze komentarze "wgrałem i nadal działa" są budujące
    Zwłaszcza dla programistów Nikona ...
    Pozdrawiam - Grzegorz
    A co w torbie? D300 i trochę szpargałów

Domyślnie

Mam pytanie do osób, które wgrały sobie uaktualnienie. Czy zmieniła się kolorystyka zdjęć? Czy zauważyliście wogóle jakiekolwiek zmiany?

Domyślnie

ja zauwazylem zmiany tylko po tym jak zamienilem kita na 17-55 upgrade firmware na moje oko nie zmienil nic w kwestii obrazowania... ale jak zwykle to tylko moja opinia, moze ktos sie dopatrzyl czegos wiecej
    Aparat zmienilem... ale forum? Nigdy w zyciu!
    5D | 24-70/2.8 L | 580EXII | 420EX | Grip | L358

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekoms Zobacz posta
    Mam pytanie do osób, które wgrały sobie uaktualnienie. Czy zmieniła się kolorystyka zdjęć? Czy zauważyliście wogóle jakiekolwiek zmiany?
    Jak dla mnie bez zmian.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekoms Zobacz posta
    Hmmm, a według mnie czasem jakby zaczął przepalać - jak nie Nikon...
    d200 z bandingiem i jakieś tam różne winietujące szkiełka z aberacjami i dystorsjami...

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów