Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: urban skiing

Domyślnie urban skiing

w związku z tym że pierwsze opady sniegu już spłynęły, a ochota na jazdę cały czas wzrasta, postanowiliśmy samemu zorganizować szybką wieczorną jazdę w improwizowanym snowparku

1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9

Domyślnie

Niestety brakuje najważniejszego - naskoku i zeskoku z poręczy...
    MarcinWilk

Domyślnie

i jakis wąski kadr by się przydał. Emocje mimika twarzy itp. A tu same szerokie.

Domyślnie

coś lekko ciaśniej w galerii www.tommysuperstar.com , ale faktycznie bardziej zająłem się ogólnie tematem i zbliżeń brak

Cytat Zamieszczone przez mswilk Zobacz posta
    hmmmm.....nie słyszałem o takich 'najważniejszych' rzeczach wskakując na raila to zawodnik wygląda jak sra.....załatwiający się piesek, natomiast schodząc z rury to jak tyczka do fasoli . A zdjęcia z początku i końca raila na 5 i 7 bo może to miałeś na myśli?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mswilk Zobacz posta
    ??
    na kazdej focie (oprocz 5 i 1) widac i kickera i ladowanie ...

Cytat Zamieszczone przez jasiu102 Zobacz posta
    i jakis wąski kadr by się przydał. Emocje mimika twarzy itp. A tu same szerokie.
    mhm, rzeczywiscie brakuje typowych dla tego typu fot bliskich kadrow

a same foty - widywalem tu lepsze Twoje prace i to za kazdym niemalze razem ...
    a moze po prostu coraz bardziej "rozchodzimy" sie stylistycznie ?

tzn absolutnie nie mowie ze zle, po prostu nie porywaja, 8 zdecydowanie cos w sobie ma ale brakuje im wszystkim jakiegos takiego "uderzenia"

Domyślnie

Niestety Tomek, muszę się zgodzić z theQ - czegoś brakuje, mimo to 4 oraz 8 mi się podobają

Jesteś na Joy Ride Days?
    D90 | 10-20 16-85 18-70 | SB-28 | Olympus XA2 Smiena Symbol
    Góry i inne

Domyślnie

życie... w sumie ja też jakoś szczególnie się nimi nie jaram- nie lubię liści i takiej trawy i mieszanego światła, a całości dopełniło malownicze tło
    Ale mimo wszystko postanowiłem się podzielić bo pierwszy raz na serio taki temat dłubałem - także marudzenia (nie za duże ) mile wskazane .

JRD odpuszczam bo trochę budżet mój by mógł tego nie przetrzymać

Domyślnie

Zabraklo u autora odwagi do zblizenia z tematem. Gdzie emocje u kaskaderow? Wdech przed naskokiem, jakis impuls do wybicia w powietrze. Samo zsuwanie po rurze nie wyszlo ciekawie...niestety.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez numb Zobacz posta
    u kaskaderow?
    Takiego określenia to jeszcze nie słyszałem
    D90 | 10-20 16-85 18-70 | SB-28 | Olympus XA2 Smiena Symbol
    Góry i inne

Uprawnienia umieszczania postów