Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Red Epic-X

Domyślnie

już to chyba było ale pomysł zaiste ciekawy
    ciekawe też będą pewnie ceny takich zabawek

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

No w koncu sie cos ruszylo, bo stare REDy to juz graty nadajace sie do pakowania ich do komorek Ale 5K najs, dobrze ze mam grata, ktory to uciagnie

Domyślnie

Tylko tak generalnie rzecz ujmujac 2/3 zapowiadanych produktow RED (o ile nie wiecej) istnieje poki co raczej tylko wirtualnie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Ale 5K najs, dobrze ze mam grata, ktory to uciagnie
    Dobre

Domyślnie

No w koncu sie cos ruszylo, bo stare REDy to juz graty nadajace sie do pakowania ich do komorek Ale 5K najs, dobrze ze mam grata, ktory to uciagnie

Co z tego, skoro go nie kupisz
    Pozdrawiam, Damian Nowakowski
    1x1
    Bękarty Kolarstwa

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kichu1979 Zobacz posta
    Tylko tak generalnie rzecz ujmujac 2/3 zapowiadanych produktow RED (o ile nie wiecej) istnieje poki co raczej tylko wirtualnie.
    Wystarcza te co istnieja

Cytat Zamieszczone przez superkomornik Zobacz posta
    Co z tego, skoro go nie kupisz
    Nie musze kupowac, wystarczy ze posciagam filmiki ze strony, zeby sobie poogladac

Domyślnie

Wystarcza te co istnieja
    Oczywista sprawa Tyle, ze kiedys czytalem ciekawe komentarz na blogu jakiegos inzyniera nVidii pracujacego w dziale 'research'. Wypowiadal sie on wowczas tak, ze ten najwiekszy prezentowany sensor RED, ktory ma sie pokazac (ten dlugi taki) to jest na chwile
    obecna czysta abstrakcja... argument byl taki, ze ilosc danych konieczna do przetworzenia z tego sensora (jesli chodzi o film) to jest to co oni osiagaja na mainframe'ach w swoim centrum R&D

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Jannard zawsze mial duza wyobraznie, a to w polaczeniu z duza kasa (ktora tez ma ) moze wrozyc tylko same dobre rzeczy (czego dowodem jest REDone) bo zamiast robic cos co jest ok teraz, chce robic cos co bedzie ok nawet za 5-10 lat

Domyślnie

Jannard zawsze mial duza wyobraznie, a to w polaczeniu z duza kasa (ktora tez ma ) moze wrozyc tylko same dobre rzeczy (czego dowodem jest REDone) bo zamiast robic cos co jest ok teraz, chce robic cos co bedzie ok nawet za 5-10 lat
    Hjehje, grałem (statystowałem) ostatnio i moja D200tka tez grała (trzymana przez aktorkę) w filmie kręconym REDone'em. Ponoć pierwszy w Polsce film nakręcony na sprzęcie tej klasy. Film "Fenomen" (porażka, ale cóż).

Kamerka taka:

albo taka:
    Ostatnio edytowane przez Skibek ; 10-11-2009 o 22:00
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów