Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: chrzest...

Domyślnie

daj sobie Archi po prostu czas. trzeba troche tego przewalic, zdobyc doswiadczenie...
    psychika tez jest wazna- jak pisalem: jesli czujesz stres [paralizujacy] no to ciezko zrobic cos cos na luzie.
    trzeba miec troche psyche wojownika
    takie zlecenie to wojna- zdobywanie dobrych, czy coraz lepszych kadrow....wymaga odwagi- choc glupio to brzmi to tak jest.
    pozdr
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adam Trzcionka Zobacz posta
    ciekawa teoria. czytałem o tym w jakimś artykule.
    Adamie, są to zdecydowanie Twoje slowa, które są juz tez moją prawdą od dobrego ~czasu.
    Generalnie Twoje nauki, Twoje spostrzezenia i wybacz, ze nie od razu podpisalem tych słow, co teraz nadrabiam.
    pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adam Trzcionka Zobacz posta
    ...3ka super
    Dzięki Adamie, cieszą Twoje słowa niezmiernie

Cytat Zamieszczone przez kroolik Zobacz posta
    daj sobie Archi po prostu czas. trzeba troche tego przewalic, zdobyc doswiadczenie...
    psychika tez jest wazna- jak pisalem: jesli czujesz stres [paralizujacy] no to ciezko zrobic cos cos na luzie...
    Wstyd się przyznać, ale ja już z kościołami mam do czynienia od... trzech lat, a od dwóch to nawet często... i nie mam już w sobie strachu, tzn. jakiś tam stres jest zawsze, ale na pewno nie paraliżujący W tym roku przełomem było dla mnie wyłączenie lampy, ale w kwestii poszukiwania ciekawych ujęć i rozwoju w tym kierunku... szału nie ma - i nie kokietuję tylko szczerze tak sądzę... mam nadzieję, że w nast. roku otworzę szerzej oczy Dzięki za wsparcie - czasami bywam u rodziny w Krakowie, chyba przy najbliższej okazji nie odpuszczę Ci wspólnego browarka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Archibald Zobacz posta
    Dzięki Adamie, cieszą Twoje słowa niezmiernie

Wstyd się przyznać, ale ja już z kościołami mam do czynienia od... trzech lat, a od dwóch to nawet często... i nie mam już w sobie strachu, tzn. jakiś tam stres jest zawsze, ale na pewno nie paraliżujący W tym roku przełomem było dla mnie wyłączenie lampy, ale w kwestii poszukiwania ciekawych ujęć i rozwoju w tym kierunku... szału nie ma - i nie kokietuję tylko szczerze tak sądzę... mam nadzieję, że w nast. roku otworzę szerzej oczy Dzięki za wsparcie - czasami bywam u rodziny w Krakowie, chyba przy najbliższej okazji nie odpuszczę Ci wspólnego browarka
    bardzo bardzo chetnie.

a odnosnie tego co napisales:
    to moja diagnoza brzmi: wpadles w koleiny wlasnych nawyków wszyscy mamy nawyki. nawyki mozna zmienic i lamac ustalone schematy zachowan.
    tobie tez sie uda.
    EOT,
    reszta ewentualnie na priv
    pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kroolik Zobacz posta
    ...odnosnie tego co napisales:
    to moja diagnoza brzmi: wpadles w koleiny wlasnych nawyków ...
    Się zgadzam

PW poleciało

Rozmowny
    Miasto
    augustów/żory/stafford

Domyślnie

trójka ładnie złapana.widziałbym ją b&w w agresywniejszej obróbce.pozdr
    ...

Domyślnie

Wytknę ci tylko to że tak mało tych fotek ale mam nadzieje że na blogu i stronce więcej !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Archibald Zobacz posta
    To się szczerze przyznam, że mam ostatnio wrażenie, że mnie wena opuściła... i to się potwierdza No cóż, poczekam na jej powrót i wtedy coś pokażę

Nie Ty jeden Artur. Ja miałem tak chyba przez dwa miesiące. Czułem się wypalony. Bez pomysłów. Miałem dość fotografowania. Drażniły mnie moje zdjęcia. Nie widziałem w nich nic ciekawego. Odpocząłem tydzień od zdjęć i pomysły wróciły. Wydaje mi się, że każdy fotograf ma coś takiego od czasu do czasu.

Rozmowny Awatar koffee
    Miasto
    Grodzisk Mazowiecki, Milanówek, Brwinów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AlieN_dwa Zobacz posta
    Nie Ty jeden Artur. Ja miałem tak chyba przez dwa miesiące. Czułem się wypalony. Bez pomysłów. Miałem dość fotografowania. Drażniły mnie moje zdjęcia. Nie widziałem w nich nic ciekawego. Odpocząłem tydzień od zdjęć i pomysły wróciły. Wydaje mi się, że każdy fotograf ma coś takiego od czasu do czasu.
    Oj i ja tak miewam. choć wcale mnie do zdjęć nikt nie zmusza, bo nie chodzę jeszcze na zlecenia. Ostatnio to nawet coś za często mnie ta wena opuszcza. Nie pamiętam siebie takiej, żeby aparat leżał po kilka dni nietykany. Jak mnie najdzie to w sumie tak na chwilę i potem znowu to samo Mam nadzieję, szybko minie. (zwalmy na jesień - niezbyt zachęcającą do zdjęć w tym roku )

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów