Jak by było w innych krajach to by pieczęć była nie po polsku.
Sprzedawcy wiedzą doskonale o co chodzi z racji oficjalnego pisma NP.
Bardziej obstawiał bym 1.
Szukaj
Jak by było w innych krajach to by pieczęć była nie po polsku.
Sprzedawcy wiedzą doskonale o co chodzi z racji oficjalnego pisma NP.
Bardziej obstawiał bym 1.
sam mam N35/1.8 kupione w FJ i jest w środku pudełeczka właśnie taka pieczątka, obiektyw był nowy, przy mnie rozpakowywany, zero śladów używania, rysek odcisków palców itp. Wszystko pozaklejane tasiemkami, normalna gwarancja na 12 m. Więc nie miałem co kombinować i szaleć. Był w dobrej cenie więc jest u mniei oboje jesteśmy szczęśliwi
pozdr
Zbędny
...skoro wątek się nie zamknął...
Obiektyw spoczywa już w torbie![]()
Pudełko z pieczątką, sprzęt był całkowicie nowy.
Faktycznie FJ dostał jakieś tam pismo wyjaśniające w/w sytuację.
F, D, SB i conieco do nich
Przecież pisałem, każdy sprzedawca dostał takie pismo od NP.
Swoją drogą, gdyby Nikon chciał coś ukryć, to po co stemplować i rodzić podejrzenia... Eeeeeeee
Nie wiem jak z tym szklem ale moge powiedziec,jak bylo z moja puszka.Na pudelku mam taki sam stempel,body mialo 47 zdjec przebiegu i kilka odciskow po palcach.Z racji tego,ze nastepnego dnia wyjezdzalem,kupilem je.Za d90 z gorszym szklem bo z 18-55 vr zaplacilem 1899zl w sklepie nie dla idiotow.Gwarancja wypisana w dniu sprzedazy wazna 12 miesiecy.Za roznice w cenie z nowym body kupilem drugie szklo.Nie zaluje tego zakupu za takie pieniadze..
Nikon d700 N d90 Nikkor 18-55VR Nikkor 70-300VR sb900 T 28-75/2.8 S150-500hsm.Ogrom zapalu,umiejetnosci mniej
www.zbokunabok.flog.pl
Aparaty Nikona nawet nówki, mogą mięć kilka zdjęć już zrobionych najwięcej jak widziałem w nówce to 127 zdjęć. Sprzęt zwykle jest prodto od dystrybutora.
O, widzę jakiś atak. Refurbished oznacza dosłownie odnowione lub wyremontowane. Użyłem słowa "podrasowane", bo chciałem jak najkrócej. Może rzeczywiście niezbyt stosownie. Na tego typu sprzęt jest gwarancja, w zależności od rodzaju sprzętu może byc normalna lub krótsza (np. zamiast rocznej - trzymiesięczna). W dużej mierze zależy to od sprzedawcy i rodzaju sprzętu. Na demo ja spotkałem się tylko z normalną gwarancją. Jeśli masz inne informacje to podaj konkrety.
Skontaktuj się z nami