Szukaj
Ja mam taki aparat i na półce i na magazynie. Jakie to ma znaczenie?
No niestety taka niespodzianka i rzeczywiście niektórzy klienci "krzywo" patrzą na taki produkt mimo, że jest fabrycznie nowy.
W sumie sam im się nie dziwię bo też miałbym obawy czy sprzęt jest rzeczywiście nowy, czy sprzedawca chce mi wcisnąć produkt popokazowy/używany.
Ostatnio edytowane przez Meriox ; 12-10-2009 o 22:59
Czysta ciekawość.
Jeżeli obiektyw nie ma żadnych widocznych śladów użytkowania to biorę go. Obiektyw jak obiektyw a stempelkiem foty nie uczynię![]()
F, D, SB i conieco do nich
Tak dokładnie mamy takie na półkach i na magazynach. To całe partie sprzętu. Jest oficjalne pismo z NP o tym opieczętowaniu, wiec wszystko w porządku, są nowe nie używane.
No to zagadka sie rozwiazala![]()
Proponuje zamknąć ten wątek zanim pojawią się spekulanci. Myślę że wszystko co do pieczątki Egz. Dem. zostało wyjaśnione.
Też tak myślę![]()
Byłem Ciekaw Waszych opini...
Dziękuję Wam...
F, D, SB i conieco do nich
D700 | F5 | F4 | F3 | F2 | F | FM2n | NIKOMAT FTn | FUJIFILM X100
AF16/2.8D | AF18/2.8D | AF28/1.4D |AF20-35/2.8D | AF85/1.4D | AF105/2D DC | AF135/2D DC | AF180/2.8D | AF70-180/4.5-5.6D ED Micro | AF80-200/2.8D ED
MF16/3.5Ai | MF20/4Ai | MF28/2Ai | MF55/1.2Ai | MF105/2.5Ai
Może z pozycji sprzedawcy wszystko zostało wyjaśnione, ale nie z pozycji kupującego. Nie wyobrażam sobie, abym taki sprzęt kupił. Jaka jest pewność, że wszystkie produkty z tą pieczątką są zupełnie nowe ? Dlaczego wydając takie duże pieniądze na np 14-24 mam się tym martwić ? Przy ew. odsprzedaży trzeba się będzie tłumaczyć przed nowym nabywcą. I na koniec - dlaczego stawiając takie pytania mogę być nazwany spekulantem ?
Skontaktuj się z nami