Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Pod drzewem...

Domyślnie Pod drzewem...

Ostatnio miałem okazję wyjść w plener, oto co przyniosłem z sobą z wyprawy do parku. Po przejrzeniu galerii aż strach pokazywać, ale co tam, może coś ktoś podpowie, jakiś wskazówek udzieli...

Ewa i Asia.

Domyślnie

Dla mnie bardzo dobra robota
    Podobają mi się kary, obróbka i światło. Efekt końcowy super

Domyślnie

podoba mi sie blyskanie

Domyślnie

generalnie....

do albumu
    zdjecia nie maja polotu nie zatrzymauja na dluzej
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

do albumu
    popieram, choc technicznie jest calkiem ok
    D700 +mb-d10 | D300 | D80 +mb-d80 | n24-70/2.8 | n85/1.8 | n70-300 VR | n18-135| sb900 +Pro flash bracket | 3x sb600 +dyf. lightsphere || Manfrotto190xprob & 804rc2||

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    generalnie....

do albumu
    hanibal, co powinienem zrobić/robić aby tego polotu im nadać? W sumie to nie jest tak, że utkwiłem w martwym punkcie ale jakaś wskazówka była by mile widziana Być może sam kiedyś będę ich udzielać, póki co mogę posłuchać i ewentualnie generalne/subiektywne opinie wyrazić...

Domyślnie

Mi tam się podoba. Takie amerykańskie skojarzenia mam. Oświetlenie fajne. Może kolory bym zostawił takie same na wszystkich 3 zdjęciach, bo na ostatnim spodnie są inaczej niebieskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Flux Zobacz posta
    hanibal, co powinienem zrobić/robić aby tego polotu im nadać? W sumie to nie jest tak, że utkwiłem w martwym punkcie ale jakaś wskazówka była by mile widziana Być może sam kiedyś będę ich udzielać, póki co mogę posłuchać i ewentualnie generalne/subiektywne opinie wyrazić...

nada zdjeciu wiecej dynamiki... wiecej spojrzen.. moze ciasniej moze troche bardziej pokaz nam zrenice ...
    kazdy to inaczej odbiera...

ciekawsze miesjce ciekawsze storje moze troche erotyki lub sexu... wprowadzic do zdjec poprzez usta spojrzenia...
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Hmm... Racja. Jak na razie koncentruję się nad tym co by tu zrobić rzeby to światło wyglądało jak chcę, jak nad balansem bieli zapanować, jak tą ostrość postawić tam gdzie chcę... Miejsca przypadkowe, modele niemalże robią co chcą więc coś musi w tym być...

nickt z tymi spodniami to prawda - moje niedopatrzenie

Dzięki wszystkim za komenty, fajnie że niektórym się podoba Pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów