Dwójka jest TO.![]()
Szukaj
Pogoda byłataka. Tak z ciekawości zapytam, która to część Pirenejów widnieje na Twoich zdjęciach.
Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo
Nr 2 - świetna fotografia, rewelacyjna miejscówka.
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
bardzo ladny secik, mi najbardziej podoba sie 1
D700 +mb-d10 | D300 | D80 +mb-d80 | n24-70/2.8 | n85/1.8 | n70-300 VR | n18-135| sb900 +Pro flash bracket | 3x sb600 +dyf. lightsphere || Manfrotto190xprob & 804rc2||
A mi 1 i 2 i 3 - niesamowite widoki![]()
NIKON - system
szkoda troche przepalow na sniegu. 1 bardzo fajna ale 2 i 3 sa przepiekne. Brawo!
Piękne widoki.
Dwójka i trójka niesamowita.
Nic , tylko pozazdrościć tych widoków i przygody.
Pozdrawiam
Nikon D3 D300s D500 + dużo chęci i mało czasu.
Pozdrawiam Marek
Grupa FOTOKUJAWY
www.frontera.com.pl
2 i 3 to podejście pod Monte Perdido - dolina Ordesy, 1 to jest Cyrk ale dokładnie nie pamiętam nazwy, Cyrk który jest praktycznie wizawiCyrku Gawarni. Ogólnie Pireneje Północne pogranicza francusko - hiszpańskie.
Pogoda zapowiadała się na niezłą przynajmniej tego dnia, w tych górach największy problem to to, że są to pierwsze wyższe góry od Atlantyku i często utrzymują się tam stany burzowe. Z Pireneji NAPEWNO POLECAM to się nazywa jeziora św Maurycego poprosy BAJKA widziałem tylko na pocztówkach ale wierz mi byłem w górach prawie w całej Europie i czegoś takiego nie widziałem. Następnie KONIECZNIE Szczerba Rolanda, przepiękny wyłom skalny... no i Cyrk Gawarni - rozkosz. No i ta Prowansja piękna kolorowa, malarska, Van Gogh, Cesane absynttylko pogody trzeba...
pozdrawiam
mój znajomy co roku tam jeździ - jakby Ci było mało to PW - on szuka towarzyszy
mocno chodzi
zdjątka fajne - co roku oglądam podobne z wypraw![]()
D610. 50/1.8D, 24-120/4. www.zbyczo.com
Skontaktuj się z nami