Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Dworzec

Domyślnie Dworzec

Inna, tym razem normalno-torowa kolej, a właściwie dworzec. Pogoda pod psem, brak podróżnych, cisza..., nuda..., stagnacja. Jedynie wiatr nie stagnował ani na chwilę.
    Zapraszam do oglądania, bo niedługo to wszystko się poprzewraca i wróci do obiegu...

Domyślnie

Nie podoba się ...

Domyślnie

1 i 5 najlepsze z serii w tym piątym aż się prosi żeby pocykać w podziemiach
    Moje zdjęcia to tylko mały wycinek tego czym jestem a zarazem jedyna część tego co po mnie pozostanie.

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

1 i 4 ale temat zaczęty, nie skończony...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez NBA Zobacz posta
    1 i 4 ale temat zaczęty, nie skończony...
    Skończony - skończyło się wyziębieniem organizmu

camilvein - nie dało rady, bo przejścia podziemne zakratowano, żeby się tam tacy jak ja nie pałętali..

Domyślnie

bardzo fajne lubię takie dworcowe klimaty naj 5

Domyślnie

jedynka bardzo mi się podoba, wszystko zagrało jak dla mnie na 4 ściany tego budynku dla mnie zbyt jaskrawe, ale może to mój nędzny monitor

piatke zrobilbym nieco inaczej, zrobil ze 2-3 kroki w prawo i pokazał nieco tego, co znajduje się za tą ścianą ;p
    fajny set, daj więcej ;p

Domyślnie

Dziękuję za komentarze.
    U mnie na lapku w pracy, też są nieco jaskrawe, ale na kompie w obróbce są ok.
    Nic byś nie zobaczył za tą ścianą, bo tunel był zakratowany i nie można było wejść na schody. Chciałem pokazać tory za wybitymi szybkami

Uprawnienia umieszczania postów