Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Domyślnie 3x "Beztroski Rynek Krakowski"

Całkiem przypadkowy spacerek po Rynku.
    Nocne oczywiście bez statywu tylko kombinowane z opieraniem aparatu o plecak itd..

PS: Tak wiem wiem. Wiem, że sie wszystko wali ale kurde dopiero jak wrzuciłem na serwer to zauważyłem. No ale z Sigmą 10-20 na 11-12mm to ciężko zrobić żeby nic nigdzie nie leciało

1.

2.

3.

Pozdrawiam wszystkich i zachęcam do komentowania a przede wszystkim konstruktywnego krytykowania.

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zaqer Zobacz posta

PS: Tak wiem wiem. Wiem, że sie wszystko wali ale kurde dopiero jak wrzuciłem na serwer to zauważyłem. No ale z Sigmą 10-20 na 11-12mm to ciężko zrobić żeby nic nigdzie nie leciało

Bardzo ładne zdjęcia , jeżeli się coś wali to w nieznacznym stopniu , szerokie kąty mają o wiele większe możliwości jeżeli chodzi o burzenie budynków .
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

1. Kadr mi trochę nie pasuje - trochę za ciasno, szczególnie lewa i dół. Za to obróbkowo najlepsza - ładne te kolory zrobiłeś, musisz mi kiedyś zdradzić jak
    2. Kadrowo najlepsza dla mnie - zresztą poza kadrem to generalnie ma fajny klimat
    3. Kadr ok (bo ja lubię dużo podłogi) ale tutaj dla odmiany obróbka zupełnie mi nie pasuje.

Domyślnie

Za Wojtkiem..świetnie na dwójce z podłogą,a jedynka ,przyciasna...ale z bardzo ciekawym kolorem..
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

No jedynka strasznie ciasna ale tam mi coś paskudnie wchodziło i musiało tak być, a na dodatek troszkę skrzywiłem no i przy prostowaniu noge docieło.

A z tym kolorkiem to nie przesadzajcie, kreatywnością się nie wykazałem. Po prostu wrzuciłem jakiś preset z Lightrooma i lekko skorygowałem suwaczkami.

A dokładnie to TYM PRESTETM było to robione. Bardzo sympatyczny tylko trzeba go czasem troszku przygasić.

edit: Na pewno będe was jeszcze katował tym presecikiem przy fotkach z Paryża, ale to za tydzień.

Domyślnie

2 i 1 bardzo dobre , na 3 trochę dziwna obróbka

Domyślnie

Jedynka ciekawa , trójka kadrowo ale kolorki na nie

Domyślnie

jedyneczka mi sie podoba - oczywiscie wyprostowałbym

Domyślnie

Elix sie juz za mnie wypowiedzial , z tym, ze konwersja 3 mi pasuje.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Dwójka wyszła świetnie, kolory, klimat, po prostu Rynek nocą ...
    puszka | obiektyw | lampa | filtr | statyw | torba | literatura | plany | zbieram kasę na czas...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów