Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: Gabriella

Domyślnie

Jest super! Mnie się podoba. Lubię takie naturalne zdjęcia, a nie wypaczone obróbka

Domyślnie

Dziekuje wszystkim za komentarze, a co do rozmiaru zdjecia, to obiecuje to poprawic
    Pozdrawiam

Rozmowny Awatar koffee
    Miasto
    Grodzisk Mazowiecki, Milanówek, Brwinów

Domyślnie

Bardzo ładnie - śliczna jest i śliczne oczęta. Coś z białkami faktycznie nie do końca mi pasje, u mnie na monitorze nie są za jasne ale łapią nieco niebieski ale mój monitor pod tym względem wzorowy niestety nie jest. Pokusiłabym się o cięcie góry tak w połowie kokardki mniej więcej.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Piotrków Tryb.

Domyślnie

Oglądam już parę wątków z tymi dziecmi i nie tylko, ale szczególnie dzieci mnie zaintrygowały a dokładnie oczy. Jak Wy robicie takie wyraziste oczęta?

Domyślnie

ja używam okna i jasnej stałki i czasami to działa - foto podoba się

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koffee Zobacz posta
    Bardzo ładnie - śliczna jest i śliczne oczęta. Coś z białkami faktycznie nie do końca mi pasje, u mnie na monitorze nie są za jasne ale łapią nieco niebieski ale mój monitor pod tym względem wzorowy niestety nie jest. Pokusiłabym się o cięcie góry tak w połowie kokardki mniej więcej.
    Dziekuje Ci Koffee za opinie Trudno mi do konca obiektywnie ocenic fotke dlatego tez tak cenne sa wszelkie uwagi. Przygladam sie tym oczetom mojej corki i byc moze minimalnie wpadaja w odcien niebieski...sprobuje cos z tym zrobic
    Pozdrawiam

Cytat Zamieszczone przez Ensanawbur Zobacz posta
    Oglądam już parę wątków z tymi dziecmi i nie tylko, ale szczególnie dzieci mnie zaintrygowały a dokładnie oczy. Jak Wy robicie takie wyraziste oczęta?
    Mysle, ze tutaj wazne jest swiatlo i odpowiedni obiektyw, plus prawidlowe kadrowanie...ale ja znawczynia nie jestem...na forum jest kilku specjalistow od fotografii dzieciecej
    Pozdrawiam

Cytat Zamieszczone przez mariuszmilkowski Zobacz posta
    ja używam okna i jasnej stałki i czasami to działa - foto podoba się
    Dziekuje i pozdrawiam

Domyślnie

o kurde, co za oczęta
    less is more
    Pozdrawiam
    Konrad M

Domyślnie

podoba sie.
    bialka faktycznie leca troszke w niebieski, natomiast przepalen nie stwierdzilem.
    | Nikon |

Domyślnie

Baardzo mi się podoba portrecik,
    potwierdzam i u mnie nie ma przepaleń.
    Cóż oczka piękne, ale tak jak napisali inni,
    troszkę białka nienaturalne.
    Pzdr, Andrzej

Fotografia to sztuka uchwycenia momentu .

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów