Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Kinga i Olena

Domyślnie Kinga i Olena

Witam
    Parę zdjęć z niedzielnej sesji.
    Występują:
    Kinga http://www.maxmodels.pl/k-in.html
    Olena http://www.maxmodels.pl/o-na.html
    Wizaż i drugi aparat - Julka Gola http://www.maxmodels.pl/fotojulia.html

Olena
    1.
    2.
    3.

Kinga
    4.
    5.
    6. I jedno trochę pokombinowane...

Bijcie...
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

oj Wituś chyba zapomniałeś jak się pracuje w studio kadry pomijam bo to akurat kwestia gustu ale światło zmasakrowałeś po całości

na dwójce jak dałeś tak ostrą i za ostrą moim zdaniem kontre to mogłes przygasić ciut światło główne i ogólnie całość o pare jednostek przyciemnić w światłach

na piątce zrobiłes światłocieniem tak artystyczną dziure w oczodole że patrząc na to mam wrażenie że na spokojnie wpakowałbym tam piłke golfową wg mnie przy takim ustawieniu modelki kontra z prawej a główne z lewej oczywiście z różnica w mocy bo tutaj praktycznie jest taka sama.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoellite Zobacz posta
    oj Wituś chyba zapomniałeś jak się pracuje w studio kadry pomijam bo to akurat kwestia gustu ale światło zmasakrowałeś po całości

na dwójce jak dałeś tak ostrą i za ostrą moim zdaniem kontre to mogłes przygasić ciut światło główne i ogólnie całość o pare jednostek przyciemnić w światłach

na piątce zrobiłes światłocieniem tak artystyczną dziure w oczodole że patrząc na to mam wrażenie że na spokojnie wpakowałbym tam piłke golfową wg mnie przy takim ustawieniu modelki kontra z prawej a główne z lewej oczywiście z różnica w mocy bo tutaj praktycznie jest taka sama.
    A żebyś wiedział, że zapomniałem... straaasznie długo nie pracowałem w studio... i chyba jednak wolę zastane... Ale mocno wierzę w to, że koledzy na forum sprowadzą mnie na właściwą drogę
    Ehh.... wybrałoby się na jakiś kurs albo co...
    NEX 5N i M42

Domyślnie

może ja kiedyś taki kurs z organizuje w każdym razie widziałem twoje inne fotki studyjne i stawiam tu na to że poprostu się rozleniwiłeś

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoellite Zobacz posta
    może ja kiedyś taki kurs z organizuje w każdym razie widziałem twoje inne fotki studyjne i stawiam tu na to że poprostu się rozleniwiłeś
    Jeśli tak, to ja się pierwszy piszę
    I z tym rozleniwieniem to tez pewnie masz rację... ale przede wszystkim chyba jednak brak wiedzy...
    NEX 5N i M42

Domyślnie

o matko nigdy bym nie pomyslal ze to twoje...
    Kilka aparatow, dronow, gimbali i takie tam...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kwiatek111 Zobacz posta
    ja tez......
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kwiatek111 Zobacz posta
    Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    ja tez......
    Eeee... nie bardzo wiem, jak to odebrać... Taka dolina?
    NEX 5N i M42

Domyślnie

5 jest ciekawa..
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Uprawnienia umieszczania postów