Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Chata Drwala

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    Kadr fajny, ale obróbka jak dla mnie słabiutka...
    A możesz uzasadnić... ?? Może monitor masz nieskalibrowany ???
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Kadr fajny, ale obróbka jak dla mnie słabiutka...
    Podpiszę się.

Słaba konwersja. Mało szczegółów widać na tym zdjęciu poza drzewem i to na tle nieba oraz ścieżką

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    Podpiszę się.

Słaba konwersja. Mało szczegółów widać na tym zdjęciu poza drzewem i to na tle nieba oraz ścieżką
    Hmm...no nie zgodze się. Zdjęcie to crop z większego, ale widać dobrze fakture zbocza, lasu w tle oraz terenu poniżej ścieżki. Nie widzisz też chaty ani kamieni wdłuż ścieżki ??

Domyślnie

Chodzi mi właśnie o to co napisał Harb. Imo to dość rażąca niedoróbka, która niestety rzuca się w oczy...
    Zbocze w tle też się zlewa w jedną, ciemną mase - wiem, są jakieś szczegóły, może na większym lepiej widać, ale na tak mały obrazku niezbyt. Konwersja mi nie podchodzi.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    Hmm...no nie zgodze się. Zdjęcie to crop z większego, ale widać dobrze fakture zbocza, lasu w tle oraz terenu poniżej ścieżki. Nie widzisz też chaty ani kamieni wdłuż ścieżki ??
    Kamienie jeszcze widzę ale z tą faktura zbocza to musiałbym chyba długo mysleć

Nie gniewaj się - po prostu dla mnie słaba fotografia i tyle.

Domyślnie

Chodzi mi właśnie o to co napisał Harb. Imo to dość rażąca niedoróbka, która niestety rzuca się w oczy...
    Zbocze w tle też się zlewa w jedną, ciemną mase - wiem, są jakieś szczegóły, może na większym lepiej widać, ale na tak mały obrazku niezbyt. Konwersja mi nie podchodzi.
    W sumie ma prawo nie podchodzić Każdy indywidualnie odbiera fote. Dzięki za opinie

Domyślnie

Hmmm, nie wiem, dla mnie konwersja jest naprawdę dobra, widzę zachmurzone niebo i przy takim, tak właśnie całość powinna wyglądać, fajny kadr i klimat.

Domyślnie

Piękne zdjęcie. Bardzo podoba mi się kadr, choć sam pewnie podłubałbym bardziej przy konwersji (jakieś wyciąganie z cieni, kontrasty lokalne. itp.).

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów