Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: >>>>>>>>

Domyślnie >>>>>>>>

Takie coś ...

NIKON

Domyślnie

Radek jakbym już gdzieś to widział

Ale tam ktoś napisał, że rura włazi w ekran i ja też tak uważam.
    Bardziej by mi pasowało inaczej ostrość ustawić.
    Pozdrawiam Krzysztof M.
    Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mjr Zobacz posta
    Bardziej by mi pasowało inaczej ostrość ustawić.
    Zgadzam sie. Gdyby ostrosc byla na pierwszym planie, byloby swietnie. Ale brawa za pomysl i tak!
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    Zgadzam sie. Gdyby ostrosc byla na pierwszym planie, byloby swietnie
    Ja się nie zgodzę z tym stwierdzeniem, choć moje doświadczenie 100x mniejsze i marnym robakiem jestem w porównaniu do reszty z Was..
    Ale.. Próbowałem kiedyś zrobić podobny kadr i o ile dobrze pamiętam, to ostrość na pierwszym planie "spłaszcza" cały obraz. Dlatego uważam, że tutaj jest świetnie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KaeF Zobacz posta
    Ja się nie zgodzę z tym stwierdzeniem, choć moje doświadczenie 100x mniejsze i marnym robakiem jestem w porównaniu do reszty z Was..
    Nie pisalbym tak, bo wszyscy mamy malo doswiadczenia, a ja juz na pewno

Szczerze mowiac, musialbym zobaczyc takie zdjecie, zeby stwierdzic czy tak jest rzeczywiscie. Nie wykluczam, ze masz racje...
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

brawo za pomysł
    może i można lepiej z ostrością i kadrowo, ale i tak się podoba.
    "Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."

Domyślnie

Cosik sie nie otwiera, może jutro?
    Pzdr, Andrzej

Fotografia to sztuka uchwycenia momentu .

Domyślnie

Ja myślę, że to nie tyle o głębię ostrości chodzi, ale bardzo mocno odbijające się światło na tym wspomnianym pierwszym planie przez co rzuca się on zbyt mocno w oczy. Mimo tego zdjęcie mi się bardzo podoba - jest pomysł i całkiem dobre wykonanie. Całość sprawia na mnie trójwymiarowe wrażenie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elix Zobacz posta
    Ja myślę, że to nie tyle o głębię ostrości chodzi, ale bardzo mocno odbijające się światło na tym wspomnianym pierwszym planie przez co rzuca się on zbyt mocno w oczy. Mimo tego zdjęcie mi się bardzo podoba - jest pomysł i całkiem dobre wykonanie. Całość sprawia na mnie trójwymiarowe wrażenie.
    No jest, otworzyło się
    Podpiszę się pod słowami Elix.
    Pzdr, Andrzej

Fotografia to sztuka uchwycenia momentu .

Domyślnie

B.ciekawe...ładnie "ciągnie" wgłąb...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Uprawnienia umieszczania postów