Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Domyślnie Wykorzystac slonce:)

Znowu mecze zdjeciami z Majorki......ten kadr wpadl mi w oko ze wzgledu na ciekawie ukladajace sie swiatlo co chyba dosc dobrze widac
    Ech juz planuje kolejny wyjazd na te wyspe

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 29-08-2025 o 14:01 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

promyczki dobrze widać i robią one bardzo dobrze zdjęciu ...poza tym kadr i kolorystyka jak zwykle bardzo na tak...bardzo mi się podoba to zdjęcie
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

a jak byś dał krok w prawo - wiem to byś spadł ale zapewne byłyby takie komentarze mam nadzieję ze po moim już nie mnie sie podoba

Domyślnie

Muszę przyznać ,że bardzo ładnie,świetny kadr..Podoba się..
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

bardzo ladnie wyszlo kolorki swietne ,moment bdb uchwycony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    a jak byś dał krok w prawo - wiem to byś spadł ale zapewne byłyby takie komentarze mam nadzieję ze po moim już nie :-d mnie sie podoba

Tym najmniej sie martwie, bardziej boje sie ze uslysze "zaduzo niebieskiego"

Domyślnie

Nie można mieć wszystkiego na raz. Ładnie jest, podoba mi się bardzo, za to, że mimo tych dużych naturalnych niebieskości tym razem skałki na przodku są w naturalnych kolorach.

Domyślnie

Piękny widok i kolory, dobra robota, . A tak przy okazji, nie myślałeś o jakimś szerszym szkiełku?
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Piękny widok i kolory, dobra robota, . A tak przy okazji, nie myślałeś o jakimś szerszym szkiełku?
    Heh mysle caly czas......a co masz jakies?
    Wlasnie dlatego klepie tyle panoram......co zdzialasz na 18mm
    Za czas jakis powinien moj Tami wrocic z serwisu (marzenie scietej glowy) to juz bedzie 1mm wiecej....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Tym najmniej sie martwie, bardziej boje sie ze uslysze "zaduzo niebieskiego"
    takie niebo i kolorystyka tam występuje, wszyscy o tym wiedzą - poza tym ten niebieski jest ładny

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów