Close

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 51

Domyślnie

A to jest dwójka?...nie wyświetla mi się... zmowa i zemsta określonych sił......
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jurekb Zobacz posta
    Uważam że w 90% przypadków BW jest sposobem na ratowanie "zachrzanionych" fot.
    Swego rodzaju moda na BW, jak również na kolor sepi albo na tzw "cross" lub też inaczej "kros", jest właśnie sposobem na braki w odwzorowaniu kolorów z powodów sprzętowych albo z powodów warsztatowych.
    Może w Twoim warsztacie , ale nie generalizuj proszę - przepraszam autora za wtrącenie.

Co do dwójki - jest tak samo dobra jak jedynka - choć inna

Dobre, ciekawe spojrzenia.

Domyślnie

Świetne, zwłaszcza 2-ka. To właśnie ona dla mnie jest "naj" - klarowna kompozycja, ciekawe plany ... Baja. Wszystkiego jest w niej tyle ile ma być ...
    Pozdrawiam, Grzegorz.

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Dobre. Nawet bardzo dobre. Myślę, że maksymalnie wykorzystałeś potencjał tego miejsca.

Domyślnie

Obie foty bardzo dobre ale jednak z przewagą dwójeczki, podoba mi się kompozycja kadru i kolor, dobre zdjęcie

Podobają mi się obie fotki.
    Świetnie wypatrzone i ta bardzo naturalna kolorystyka - super.

Delikatna przewaga dwójki, jeśli już, to chyba tylko za sprawą tej "białej damy" na końcu cypla
    NIKON - system

Domyślnie

Numer 2 bardzo ladne, szerokooooo

Cytat Zamieszczone przez jurekb Zobacz posta
    Jedynka i dwójka są ok. Kolor jest też ok.
    Nie lubię, a może nawet nienawidzę BW. Uważam że w 90% przypadków BW jest sposobem na ratowanie "zachrzanionych" fot.
    Swego rodzaju moda na BW, jak również na kolor sepi albo na tzw "cross" lub też inaczej "kros", jest właśnie sposobem na braki w odwzorowaniu kolorów z powodów sprzętowych albo z powodów warsztatowych.

Harb, Twoje kolory są piękne, pastelowe, oddające tą właściwą chwilę. Nie uginaj się pod presją podpowiadaczy chcących BW.
    Jest OK

Zdaję sobie sprawę, że ściągnę na siebie gromy, ale takie jest moje zdanie!!!!
    To, ze nie lubisz BW to Twoja sprawa, ale to co piszesz o BW to brednie!

Domyślnie

to wstawimy ostatnią w tym temacie

3.

Domyślnie

a nie mozna tak bylo od razu

mz to jest najlepsze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zaza67 Zobacz posta
    a nie mozna tak bylo od razu

mz to jest najlepsze
    ale to zrobione zostało po powrocie ze zlotu z Miedzyzdrojów na monitorze - poprzednie to laptop, potwierdza się tylko teza ze na lapku nie ma sensu się męczyć

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów