Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Edyta studyjnie

Domyślnie Edyta studyjnie

Witam
    Z racji, że jesienną aurę do sesji zepsuł padający śnieg i ujemne temperatury wybraliśmy się z Edytą do mojego małego domowego studia oto, co podziałaliśmy. Co sądzicie?

1.

2.

3.

Domyślnie

Kiecka skutecznie zakrywa sylwetke i nie mam odwagi powiedziec cze jest to dobra tendencja...
    Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.

Domyślnie

Ubierz modelce buty, te rajstopy słabo wyglądają z tymi "stópkami" na końcach, a bez obcasów trochę proporcje wydają się przysadziste, zwłaszcza w kontekście kroju sukienki. 1 aż się prosi o obcasy.Na 2 boli mnie nienaturalne wygięcie stopy.
    Modelka ma ciekawą fryzurę, porobiłabym jej portretów trochę.
    NIEWIELE UMIEM. Chcę umieć więcej! Krytykuj i oceniaj. Byle konstruktywnie!
    na razie D80 + Tamron 28-75 F/2.8 + Metz 48 AF-1

Domyślnie

Jestem zdecydowanie na NIE!

Domyślnie

Tez jestem na nie. Kompletnie nie rozumiem braku butów. Bałeś się ze pobrudzisz tło? Bo innego wytłumaczenia nie widze w tym momencie. Nie wygląda to ciekawie. Kolejna sprawa to kieca. Kompletnie zle dobrana. Modelka przy tej figurze nie powinna miec takich wycięć na ramiona, to jej tylko je powieksza. Nastepnie te luźno wiszące materiały. No nie wyglada to korzystnie. Na jedynce sciskajacy paseczek + wisząca kupa materiału sprawia wrażenie jakby modelce zwisał brzuch
    Nikon, Apple, Wacom
    LukaszBerlinski.pl | Mój blog

Domyślnie

A więc nie bałem się, że modelka pobrudzi mi tło i tak jest już brudne. Moja koncepcja stroju była całkiem inna. Ale modelka wymyśliła sukienkę z kawałka materiału na szybko i dla tego tak pomarszczone, wiszące. Co do butów koncepcja była inna całkiem i modelka nie miała butów kąponujących się do wymyślonej przez nią stroju

Domyślnie

Niestety nic tu ze sobą nie gra. Do tego stroju już bardziej by pasowały gołe nogi niż te rajstopki :d
    NIEWIELE UMIEM. Chcę umieć więcej! Krytykuj i oceniaj. Byle konstruktywnie!
    na razie D80 + Tamron 28-75 F/2.8 + Metz 48 AF-1

Oszczędny w słowach
    Miasto
    małopolska

Domyślnie

Niestety różowym rajstopom mówię stanowczo - NIE!

Domyślnie

ja panowie właśnie z tą modelką mam problem bo ona lubi być inna

Domyślnie

Tym razem robiła po swojemu to nastepnym dla równowagi zrób Ty po swojemu Wszyscy beda zadowoleni
    Nikon, Apple, Wacom
    LukaszBerlinski.pl | Mój blog

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów