Szukaj
Kiecka skutecznie zakrywa sylwetke i nie mam odwagi powiedziec cze jest to dobra tendencja...
Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.
Ubierz modelce buty, te rajstopy słabo wyglądają z tymi "stópkami" na końcach, a bez obcasów trochę proporcje wydają się przysadziste, zwłaszcza w kontekście kroju sukienki. 1 aż się prosi o obcasy.Na 2 boli mnie nienaturalne wygięcie stopy.
Modelka ma ciekawą fryzurę, porobiłabym jej portretów trochę.
NIEWIELE UMIEM. Chcę umieć więcej! Krytykuj i oceniaj. Byle konstruktywnie!
na razie D80 + Tamron 28-75 F/2.8 + Metz 48 AF-1
Tez jestem na nie. Kompletnie nie rozumiem braku butów. Bałeś się ze pobrudzisz tło? Bo innego wytłumaczenia nie widze w tym momencie. Nie wygląda to ciekawie. Kolejna sprawa to kieca. Kompletnie zle dobrana. Modelka przy tej figurze nie powinna miec takich wycięć na ramiona, to jej tylko je powieksza. Nastepnie te luźno wiszące materiały. No nie wyglada to korzystnie. Na jedynce sciskajacy paseczek + wisząca kupa materiału sprawia wrażenie jakby modelce zwisał brzuch![]()
A więc nie bałem się, że modelka pobrudzi mi tło i tak jest już brudne. Moja koncepcja stroju była całkiem inna. Ale modelka wymyśliła sukienkę z kawałka materiału na szybko i dla tego tak pomarszczone, wiszące. Co do butów koncepcja była inna całkiem i modelka nie miała butów kąponujących się do wymyślonej przez nią stroju
Niestety nic tu ze sobą nie gra. Do tego stroju już bardziej by pasowały gołe nogi niż te rajstopki :d
NIEWIELE UMIEM. Chcę umieć więcej! Krytykuj i oceniaj. Byle konstruktywnie!
na razie D80 + Tamron 28-75 F/2.8 + Metz 48 AF-1
Niestety różowym rajstopom mówię stanowczo - NIE!
ja panowie właśnie z tą modelką mam problem bo ona lubi być inna
Skontaktuj się z nami