Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Wątek: Gabriella

Domyślnie Gabriella

[CENTER]Kolejny raz moja corcia

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 29-12-2025 o 11:56 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez myfriend Zobacz posta
    Kolejny raz moja corcia
    Kolejny raz bardzo fajnie wyszło - oczy!

Na moim monitorze na niektórych fragmentach czapki oraz w dolnych rogach są białe plamy. Nie jestem zwolennikiem winiet, ale może w tu by trochę pomogły?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hobbits Zobacz posta
    Kolejny raz bardzo fajnie wyszło - oczy!

Na moim monitorze na niektórych fragmentach czapki oraz w dolnych rogach są białe plamy. Nie jestem zwolennikiem winiet, ale może w tu by trochę pomogły?
    Dzieki bardzo...co do "bialych plam", to u mnie ich nie ma, widac detale. Moze to cos z moim monitorem nie tak
    Pozdrowionka

Domyślnie

Bardzo ładnie wyszła córeczka. Nie przesadziłaś z wyostrzeniem, jest tak jak powinno być kadr również bardzo fajny
    Pozdrawiam Tomasz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 2Cresky Zobacz posta
    Bardzo ładnie wyszła córeczka. Nie przesadziłaś z wyostrzeniem, jest tak jak powinno być kadr również bardzo fajny
    Dziekuje i ciesze sie, ze zdjecie sie podoba

Domyślnie

Wydaje mi się, że białka są trochę za bardzo rozjaśnione. Tak po za tym to przepiękny portret
    Canon, Nikon i Zenith w szafie :P
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tmadzik Zobacz posta
    Wydaje mi się, że białka są trochę za bardzo rozjaśnione. Tak po za tym to przepiękny portret
    Dziekuje Madziu...a co do kolorku oczu, to rozjasnialam calosc krzywymi i zrobilam de-fog, wiec moze faktycznie ciut za mocno to wyszlo.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Bardzo fajny portrecik, kolor na plus a co do oczu, mi w ogóle nie przeszkadzają, wręcz przeciwnie są piękne tylko rozmiar zdjęcia bym dał ciut mniejszy bo mi z monitora wyłazi

Pozdrawiam Marek_L

Domyślnie

Jak zawsze ślicznie
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Domyślnie

slodkie , sliczne , albumowe zdjecie

potwierdzam nie ma przepalen

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów