Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Domyślnie

A moim zdaniem kompletnie nie dbasz o tło. Jest bałagan i tyle. Zdjęcia na styl glamour, ale mało tego glamour w tym wszystkim. Myślę, że bardziej musisz popracować nad tym, nad kontaktem z modelką i wyciągnięciem więcej tego "czegoś" w tym wypadku może seksapilu. Moim zdaniem jako całość wyszło to przeciętnie.

Domyślnie

Przepych owszem (toż to taki klimat Almi), ale bałaganem bym tego nie nazwał
    Nikon, Apple, Wacom
    LukaszBerlinski.pl | Mój blog

Domyślnie

jeżeli w 2 można nazwać tło przepychem to w 1 to jest niestety bałagan
    w 5 widać imho słabą współpracę z modelką - to nie był TEN moment - mimika, ułożenie postaci
    za to 3 i tylko 3 bardzo ładna
    ...

Domyślnie

5 odstaje i to bardzo, właśnie ze względu na to nieszczęsne biodro, pani choc ładna, to nie ma najlepszej figury.

Światło i obróbka bardzo sie podoba ogólnie, także zdjęcia na plus.

Domyślnie

No i rozwaliłeś system jak zawsze świetna robota!!
    FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR

Domyślnie

Fotki pierwsza klasa, chylę czoła. uwagi do 5. jak wyżej.

Domyślnie

Dla mnie 3 i 4 najlepsze, choć cały secik jest dobry

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
    A moim zdaniem kompletnie nie dbasz o tło. Jest bałagan i tyle. Zdjęcia na styl glamour, ale mało tego glamour w tym wszystkim. Myślę, że bardziej musisz popracować nad tym, nad kontaktem z modelką i wyciągnięciem więcej tego "czegoś" w tym wypadku może seksapilu. Moim zdaniem jako całość wyszło to przeciętnie.
    ... a ja sie nie zgodze zupełnie uważam, że sesja jest super no może pierwsze 4 foty. Tło jest wlaśnie bardzo bogate a nie chaotyczne i to jeszcze podkreśla bogactwo i przepych klimatu fotografi i myśle że dbałośćo szczegóły też jest, a kontakt jest z modelką tylko ona zimną ... zgrywa bo przecież jest bogata i wszystko może :>

Domyślnie

Wow, to nawet ja takiej głębi się nei dopatrzyłem :P
    Nikon, Apple, Wacom
    LukaszBerlinski.pl | Mój blog

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów