Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Domyślnie

ja bym dobrze obejrzął jeszcze kondensatory czy czasami nie są spuchnięte... nie tylko na płycie ale i w zasilaczu... problem może się pojawiać przez niewłaściwe napięcie...
    Nie mamy skrzydeł by lata, a mimo tego to nasz cel...

Domyślnie

albo poprostu nie dociśnięty kabelek sobie dynda. Najlepsze rozwiązanie to po wyciągać wszystko co związane z wyświetlaniem obrazu a potem ładnie włożyć i podociskać. Jak nie pomoże to znaczy ze czas coś wymienić :/
    D750 D700 D7000 + s10-20 + S20F1.8 N50F1.8 + N24-70 + N70-200 + uv SDEx:SD,CF + SB-800+SB900 PixelK + hexacoopter | Minolta D700si+28-200+5400xi| 300F4 + 120F2.8 + 80F2.8 + 50F4 + 30cm http://www.rafalbociek.rwbb.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Obi Zobacz posta
    ja bym dobrze obejrzął jeszcze kondensatory czy czasami nie są spuchnięte... nie tylko na płycie ale i w zasilaczu... problem może się pojawiać przez niewłaściwe napięcie...
    to nie będzie wina kondensatorów byłyby inne objawy, jeśli jest tak jak opisał ETZ

Domyślnie

b202 prawda jest taka, że jak nie zobaczysz to nie stwierdzisz ale zacząć trza od styków, i grafiki spróbować wsadzić byle co działalo nawet na PCI gdyby było bliżej to mam kilka takich zabytków, żeby testować co i jak
    Nie mamy skrzydeł by lata, a mimo tego to nasz cel...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Obi Zobacz posta
    b202 prawda jest taka, że jak nie zobaczysz to nie stwierdzisz ale zacząć trza od styków, i grafiki spróbować wsadzić byle co działalo nawet na PCI gdyby było bliżej to mam kilka takich zabytków, żeby testować co i jak
    wiem dlatego to napisałem

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów