tak, ciekawe choć mam ten sam problem co chat. Być może jest w tym mniej grafiki niż się zdaje, ale jednak samo "zdjęcie" jest mniej zdjęciowe niż te, w których jest więce grafiki. Dlatego ciężko mi się odnieść...
Szukaj
tak, ciekawe choć mam ten sam problem co chat. Być może jest w tym mniej grafiki niż się zdaje, ale jednak samo "zdjęcie" jest mniej zdjęciowe niż te, w których jest więce grafiki. Dlatego ciężko mi się odnieść...
http://facebook.com/fotomagik
D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół
Problem z tym 'zdjeciem' jest taki, ze nam - jako fotografom - trudniej odniesc sie do 'zdjecia' po fotograficznemu (czyli patrzac takze na aspekt techniczny i inne rzecz, na ktore zwracamy uwage ogladajac inne fotki) z powodow jak kolega wyzej napisal, przez co w zasadzie mozna sie ograniczyc wylacznie do stwierdzenia, ze co pokazales podoba sie komus lub nie![]()
hmm... na pewno "inne", choć rzeczywiście "ciężkie" w ocenie... No, ale o to chodzi by zdjęcie wzbudzało emocje, więc... jestem na TAK...chyba![]()
Skontaktuj się z nami