Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Domyślnie

Ooo... Mnie sie wlasnie ten bardziej podoba

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zaza67 Zobacz posta
    bardzo ładnie wkomponowana zostala ta alejka w kadr , ladnie
    Tak ładnie wygląda, ta czystość kolorów, pięknie.
    Pzdr, Andrzej

Fotografia to sztuka uchwycenia momentu .

Domyślnie

Świetna robota. Jak zwykle ...
    NIKON

1-ka to piękna kompozycja, bardzo przemyślany kadr - zapraszasz wręcz w to miejsce.

Co do bonusów to na pierwszym fajnie udało Ci się złapać jakiegoś "bzyczka" ale kolorystycznie bardziej pasuje mi drugi.

Pozdrawiam.
    NIKON - system

Domyślnie

Tak, tak Emeryturka pełną parą się buja Warto czekać na takie chwile Jestem za jedynką. Cudowne miejsce.
    fordclubpolska.org

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartek-Kacper Zobacz posta
    Tak, tak Emeryturka pełną parą się buja Warto czekać na takie chwile Jestem za jedynką. Cudowne miejsce.
    Bartek-Kacper ja cały czas jestem jeszcze zawodowo czynny

Domyślnie

Kadrowo bardzo mi się spodobało, kolorystycznie również, ale miałam jakieś ale i nie wiedziałam do końca o co mi chodzi. Ściągnęłam Twoje zdjęcie, obejrzałam w programie (na marginesie jpg oglądane w programie wyglądają o wiele bardziej atrakcyjnie niż oglądane na forum, czy też w przeglądarce windows, i nie wiem dlaczego), spróbowałam obrobić po swojemu i wreszcie wiem, co mi nie odpowiadało. Jak dla mnie dajesz za duży kontrast w swoich zdjęciach, przy jego ściągnięciu nawet kolorki są lepsze, choć prezentowanym niczego nie brakuje.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barbi Zobacz posta
    (na marginesie jpg oglądane w programie wyglądają o wiele bardziej atrakcyjnie niż oglądane na forum, czy też w przeglądarce windows, i nie wiem dlaczego),
    Musisz poczytać np. o profilach. To bardzo ważne. Jeśli nie masz zrobionego z tym porządku to uwagi na temat kolorystyki czyiś zdjęć mogą wprowadzić autora w zakłopotanie

Janusz, bonusy kupuję, nawet oba. Ładne są, pewnie z osiemdziesiątdwieście
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Przyjemne foto, bonus też niczego sobie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin T Zobacz posta
    Musisz poczytać np. o profilach. To bardzo ważne. Jeśli nie masz zrobionego z tym porządku to uwagi na temat kolorystyki czyiś zdjęć mogą wprowadzić autora w zakłopotanie

Janusz, bonusy kupuję, nawet oba. Ładne są, pewnie z osiemdziesiątdwieście
    jezeli to z 70-200

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów