Szukaj
No i nareszczie kombinacje artystyczne
Zielony akurat wybrales jako dominujacy, wiec oki niech bedzie bo przeciez moglbybyc kazdy inny. Mnie sie podoba, tylko mz do usuniecia ta niebieskawa dosc niezdarnie wygladajaca mgielka z prawej mostu![]()
Ostatnio edytowane przez GUINNESSts ; 09-10-2009 o 15:13
Ależ ładnie rośliny sie na dole ułożyły.
A może sam rysowałeś?
Fajna fota, inna.
Powiem tak.
Przyglądając się szarością to raczej taki pseudo cross.
Po lewej stronie kadru między górą trzcin woda jest mocniej zielona niż w pozostałej górnej części kadru gdzie jest raczej szaro/zielona. Po lewej jak i po prawej stronie mostka na mój gust widać zbyt mocno, miejsca rozjaśniania u-pointami, szara winieta również średnio mi pasuje jak do cross-a. Natomiast nie ukrywam że kadr dzięki wieloplanowości i symetrii jest całkiem ciekawy ale moim subiektywnym zdaniem to jedyny plus tej fotografii.
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Obróbka podoba mi się umiarkowanie, natomiast cała reszta bardzo!Jestem na tak
D300, + 35/2 + 180/2.8 + 60/2.8 +T12-24
ostrytux - Upointów już dawno nie stawiam, obrabiam fotki metoda selektywną albo zakładam maskę np na niebo korzystajac z narzędzia Gradient Range lub tez maska miejscowa za pomocą Selection control point , a na wodzie nie był stawiany ani jeden point jak również maski![]()
kadr fajny ale niebo kompletnie mi się nie podoba
Skontaktuj się z nami