Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: klasycznie

Domyślnie

Przytnij do kwadratu z oczami w 1/3 wysokości kadru
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

głowa po dekapitacji
    technicznie fajnie kadrowo dziwnie

Domyślnie

Jestem za DARKO, przyciąć i będzie dobre. Można by się ewentualnie trochę pobawić nasyceniem oczu i włosów. Niestety wydaje mi się, że ostrość jest na oczach ale wychodzi problem 50 f1.8 a mianowicie lekkie mydełko na pełnej dziurze.

Domyślnie

zdecydowanie na oczkach jest ostro a mydło to wina kompresji obrabiałem w ps tam zmniejszałem ale potem zdjecie poszło na digart a oni wymagają mniejszych plików niż tu i zmniejszałem jeszcze raz w zwykłym programie bez wyostrzenia
    co do kadru to mam to zdjęcie w kwadracie ale jakoś mi nie leży wrócę do domu to wrzucę je w kwadracie sami oceńcie
    nikon d610 + mir 35 f 2 + sonnar 180 f 2,8 nikor 50 mm f 1,8 sb 600 nikor 35-105 f3,5-4,5

Domyślnie

tak czy owak podsumowujac jest nieostro

Domyślnie

daj zdjęcie lepszej jakości, bo to co jest w nieostrościach to jakaś masakra.
    Kadrowo dziwacznie- oczy poniżej połowy, a górę zdjęcia wypełnia czubek głowy... Przytnij górę, najlepiej do kwadratu- jak już ktoś wcześniej proponował
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

tak się staram a tu żadnej krytyki ze za ciasno ze nie ostro co się dzieje
    nikon d610 + mir 35 f 2 + sonnar 180 f 2,8 nikor 50 mm f 1,8 sb 600 nikor 35-105 f3,5-4,5

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez widmin Zobacz posta
    tak się staram a tu żadnej krytyki
    Lewe oko jest 1 mm niżej przez co fota traci symetrie - chciałeś to masz
    A już na serio to teraz jest całkiem fajnie, może ciut za ostro ale to mój LCD może przekłamywać
    Powiedz co się stało z prawym (jej prawym) okiem?
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów