Close

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 60

Wątek: Ladies View....

Domyślnie

Nic tylko czerpać z tych lekcji , piękne !!
    NIKON

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Ciekawe spojrzenie na to miejsce, nietypowe kadry, ale mam wrażenie, że coś sięniedobrego dzieje z ostrością na tych zdjęciach, a może mi się tylko zdaje, nie wiem.
    Mozliwe. No monitorki i lagodnosc Janusza. Ja to robie agresywniej jednak.

Dwojka takowoz to bardzo udany kadr baczac na miejsce. Ale powtorze, ze bardziej kontrastowalbym dol kadru. Jednak monitorki i moje widzimisie

Trzy to super jesli chodzi o wykorzystanie miejsca (ja tam tego drzewa nie zauwazylem) No i poradzenie sobie z aberacja to juz gitara w tym przypadku.

No a ostatnie to juz jest to, co daje tele. Czyli wieksze poczucie glebi i trojwymiarowosci.

Bardzo fajnie i lagodnie. Fajna seria i dobrze, ze mamy wglad na zastosowane posiadanego sprzetu(obiektywy)

Podoba sie ta lagodnosc i oddanie klimatu

Domyślnie

Dla mnie, w pierwszej kolejności 1... Potem 2 (tutaj umieściłbym roślinkę z żółtymi kwiatkami w lewym dolnym mocnym punkcie, kadrując tym samym pod nieco odmiennym kątem... Tylko, czy była taka możliwość...?) Dalej, ładnie akcentowana światłem 4, a następnie 3...

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    Jednak masz świeże spojrzenie na temat. Nawet ta dwójka, której pełno wszędzie wygląda dość świeżo.

Czekam na więcej.
    ale sam wiesz jak trudno jest focić tak oppstrykane miejsca - dobrze ze każdy z nas jest inny i ma inne spojrzenie

Domyślnie

Jedynka jest całkiem fajna ale ja również w tym wypadku preferuje poziomy robione szerzej.
    Wybieram 3 fajne wyszło to drzewko. Tylko szkoda że słońce nie przyświeciło na pierwszy plan tylko gdzieś tam w oddali na wzgórzach.
    Zapominałem o czwórce chyba jednak jest najlepsza z zaprezentowanych

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    ale sam wiesz jak trudno jest focić tak oppstrykane miejsca - dobrze ze każdy z nas jest inny i ma inne spojrzenie
    To jest ważne i dobrze, że tak jest

Janusz podobają się wszystkie foty,
    choć pierwsza w innym kolorystycznie klimacie, ale to zasługa kadru,
    tak pozostałe tchną swoim wspaniałym kolorem i czystością.
    Niestety nr4 nie wyświetla mi się możesz mi ją podesłać
    Pzdr, Andrzej

Fotografia to sztuka uchwycenia momentu .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andrzejp Zobacz posta
    To jest ważne i dobrze, że tak jest

Janusz podobają się wszystkie foty,
    choć pierwsza w innym kolorystycznie klimacie, ale to zasługa kadru,
    tak pozostałe tchną swoim wspaniałym kolorem i czystością.
    Niestety nr4 nie wyświetla mi się możesz mi ją podesłać
    wobec tego wstawię ją raz jeszcze

Domyślnie

masakra jakas ...pogubilem sie nie wiem co lepsze ...i tak dalej ...klasa ..piekna seria ...patrze i patrze ...swietnie!

Domyślnie

Czwórka to jest TO - bardzo mi się podoba.

Domyślnie

Przyznaje, że podszedłeś do tematu zawodowo, zobaczyłem to miejsce inaczej niż zwykle, na nowo. Strona techniczna jak zwykle świetna. I tak od siebie dodam, że ostatnie jest chyba najlepsze.

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów