Nic tylko czerpać z tych lekcji , piękne !!![]()
Szukaj
Mozliwe. No monitorki i lagodnosc Janusza. Ja to robie agresywniej jednak.
Dwojka takowoz to bardzo udany kadr baczac na miejsce. Ale powtorze, ze bardziej kontrastowalbym dol kadru. Jednak monitorki i moje widzimisie
Trzy to super jesli chodzi o wykorzystanie miejsca (ja tam tego drzewa nie zauwazylem) No i poradzenie sobie z aberacja to juz gitara w tym przypadku.
No a ostatnie to juz jest to, co daje tele. Czyli wieksze poczucie glebi i trojwymiarowosci.
Bardzo fajnie i lagodnie. Fajna seria i dobrze, ze mamy wglad na zastosowane posiadanego sprzetu(obiektywy)
Podoba sie ta lagodnosc i oddanie klimatu![]()
Dla mnie, w pierwszej kolejności 1... Potem 2 (tutaj umieściłbym roślinkę z żółtymi kwiatkami w lewym dolnym mocnym punkcie, kadrując tym samym pod nieco odmiennym kątem... Tylko, czy była taka możliwość...?) Dalej, ładnie akcentowana światłem 4, a następnie 3...
T_P_
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
Jedynka jest całkiem fajna ale ja również w tym wypadku preferuje poziomy robione szerzej.
Wybieram 3 fajne wyszło to drzewko. Tylko szkoda że słońce nie przyświeciło na pierwszy plan tylko gdzieś tam w oddali na wzgórzach.
Zapominałem o czwórce chyba jednak jest najlepsza z zaprezentowanych![]()
Pzdr, Andrzej
Fotografia to sztuka uchwycenia momentu .
masakra jakas ...pogubilem sie nie wiem co lepsze ...i tak dalej ...klasa ..piekna seria ...patrze i patrze ...swietnie!
Przyznaje, że podszedłeś do tematu zawodowo, zobaczyłem to miejsce inaczej niż zwykle, na nowo. Strona techniczna jak zwykle świetna. I tak od siebie dodam, że ostatnie jest chyba najlepsze.
Skontaktuj się z nami