Close

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 60

Wątek: Ladies View....

Domyślnie

Mz góra wyładniała, dół zbyt jaskrawy, chyba poziom z wersji pierwszej jest wystarczający. A klimat, jeżeli powiało sztucznością to poszedł j/w.

Domyślnie

zasadniczo jestem za 2 i 3. W 1-ce przeszkadza mi brak ostrości, aczkolwiek kadr i kolorystyka jest super. Apropo tej ostrości - czy jej tam faktycznie brakuje czy to wina mojego LCD'ka ?
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartek-kw Zobacz posta
    zasadniczo jestem za 2 i 3. W 1-ce przeszkadza mi brak ostrości, aczkolwiek kadr i kolorystyka jest super. Apropo tej ostrości - czy jej tam faktycznie brakuje czy to wina mojego LCD'ka ?
    widzicie sami że nie jest tak łatwo wszystkich zadowolić - ja osobiscie jestem cały czas za jedynką w pełnym wymiarze zdjęcie jest świetne
    Bartek-kw- tam jest po prostu miękko bo tak miało być F16 z 70-200mm 2.8 i do tego mgiełka, ostrzone w NX-ie 50% na promieniu 2 - do tego dochodzi specyfika tego obiektywu, oraz specyfika miejsca, lekka mgiełka, godz 14 15 no i tele, to wszystko sprawiło ze fotka tak się prezentuje - mam w galerii jedynkę i ona tam zostanie taka jaka jest pozdro

Domyślnie

No to wszystko jasne - nie zawsze faktycznie musi być żyletka. A warunki o których piszesz w pełni uzasadniają lekkie rozmycie. Po ponownym przyjżeniu się uważam że to b.dobre foto
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Oglądałem,oglądałem aż .....się tak zagapiłem na foty,że nic nie napisałem.,ale właściwie wszystko już napisano...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

No pokazales to inaczej.....
    Podobaja sie a zwlaszcza nr3.....takiego kadru jeszcze nie widzialem

Domyślnie

Naprawdę bardzo ładne zdjęcia

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

Pieknie
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Całość super (ładna delikatna kolorystyka) 4 naj

Domyślnie

Piękne foty Januszu. Jedynka bardziej mi pasuje po poprawce, do reszty nie mam pytań.
    LED ZEPPELIN

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów