Witam.
Zapraszam do komentowania
Modelka, Asia: www.asia814.maxmodels.pl
Wizaż, Ewa: www.toudi.maxmodels.pl
Fryzura, Marcin: www.studio_fiolka.maxmodels.pl
Projektantka, Justyna: www.justynawv.maxmodels.pl
1.
2.
3.
pozdrawiam
Szukaj
Witam.
Zapraszam do komentowania
Modelka, Asia: www.asia814.maxmodels.pl
Wizaż, Ewa: www.toudi.maxmodels.pl
Fryzura, Marcin: www.studio_fiolka.maxmodels.pl
Projektantka, Justyna: www.justynawv.maxmodels.pl
1.
2.
3.
pozdrawiam
...
Sympatyczne, najbardziej 2ka. Tylko mogles lekko podkolorowac ten skrawek skory gdzie chyba konczy sie "tapeta" a zaczynaja wlosy - na skronią. Poza tym okŁadne oświetlenie, ładny makeup i jeszcze ładniejsza modelka.
PS na maxie Asia ma jeszcze takie zdjęcie przy ścianie, jak stoi zaparta o nia. Zdradz jakiego uzyłeś tam szkiełka?
dziękowaćnikkora 20-35/2.8D
![]()
...
tak, puszka FX
...
Jak zwykle mi się podobaBardzo fajnie dopracowałeś sobię obróbkę i kolorystykę skóry, jestem na TAK
![]()
Wszystkie na tak ale mega wyszła 3 jak dla mnie bardzo fajne bw, kadr świetny i ta barierka fajnie się ułożyła, pozycja modelki świetna
1ka mniej - jakoś sporzenie modelki i przerysowanie do mnie nie trafia
Resztą fan jest zachwycony
.
. . . - - - . . .
Bla, bla, bla
jedynka i dwójka kadrowo wzbudzaja u mnie mieszane uczacia...pierwszy odruch - to fajne foty (pod każdym względem), drugi to kadry, w dwójce obcięcie dołu, niczego by nie zabrało focie, a lepiej by wyglądała bez tych-teraz dość dziwnie pociętych nóg, jedynka, twarz trafia do mnie, ale idąc wzrokiem ku dołowi na nic juz sie nie napotykam i cięcie dołu też wzbudza taki lekki niepokój
trójeczka bardzo klasycznie, ale też i bardzo dobra w odbiorze
świetnia modelka +stylisz i fryzura ogromny wkład wnoszą w te foty
Ps. a najlepszej (moim zdaniem) foty nie wystawiłeś, czyli tej na bruku sylwetkowej![]()
Ostatnio edytowane przez Phoenix ; 02-10-2009 o 11:35
Pozdrówka Jacek ....
dziękuję Wam za odwiedziny
Phoenix, dziękuję za opinie. Co do 2 to myślałem nad przycięciem dołu ale stwierdziłem, że całość była by za ciężka przez to. Zaraz tam niepokój - nie jest aż tak groźnie przecież![]()
...
Skontaktuj się z nami