Szukaj
jedynka najlepsza według mnie potem trzy i dwa ... czwórka jakos mi nie pasuje kolorystycznie do tego seta
Nr 4 - super. Niepospolita, niebanalna stylistyka. Pełna harmonia subtelności. I jakaś niezwykłość księżycowych barw.
4 najlepsza, pozniej 2. Bardzo dobre zdjecia, widac fotograficznie udany wyjazd.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
dla mnie 3 a potem 2 za kolorki, kolejny udany set
D750 l 24 1.4 l 35 1.8 l 50 1.4 l 85 1.4 l 180 2.8
Pieknie, kurka.. pieknie. Bedzie remis bo 4 tez moim zdaniem (kolorystycznie, nie kadrowo bo tu nie mam zastrzezen) odstaje. Na tle pierwszych trzech wyglada jak po praniu. Z wybielaczem. Jakby z innego watku. Ale ogolnie bardzo mi sie podoba caly set.
P.S. Na trojce szkoda mi jeszcze nieba. Troche sie rozmylo.
Ostatnio edytowane przez woda ; 30-09-2009 o 22:38
Jeszcze jedna uwaga. Na jedynce masz iso 400 i czas 1/320. Tu tego nie widac ale czy ogolnie dla jakosci zdjecia, nie lepiej byloby jakbys obnizyl iso? Masz spory zapas w czasie ekspozycji.
.... ISO 400 pozostało po wyjściu z ciemniejszego lasu, ...... skleroza, zanim się zorientowałem trochę poszło. Czwórka, .... moze tego nie widać, ..... ale nie jest jakoś drastycznie obrabiana (trochę niebo). To fragment takiej właśnie scenerii - widok z Bukowego Berda na stronę ukraińską. Na dowód - jeszcze jedno
Piękna dzicz wyziera z tych (4,5) kadrów.
Według mnie 2 najlepsze.
Gratuluje fotek.
Skontaktuj się z nami