Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Bieszczady - 4

Domyślnie Bieszczady - 4

..... mgły opadły, trzeba ruszać na szlak. Nie mam za dużo górskich fotek, ...... a na forum to chyba debiut. Tym bardziej krytyka wskazana.

Zapraszam.

- 1 -

- 2 -

- 3 -

- 4 -

Pozdrawiam

Domyślnie

jedynka najlepsza według mnie potem trzy i dwa ... czwórka jakos mi nie pasuje kolorystycznie do tego seta

Domyślnie

Nr 4 - super. Niepospolita, niebanalna stylistyka. Pełna harmonia subtelności. I jakaś niezwykłość księżycowych barw.

Domyślnie

4 najlepsza, pozniej 2. Bardzo dobre zdjecia, widac fotograficznie udany wyjazd.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

dla mnie 3 a potem 2 za kolorki, kolejny udany set
    D750 l 24 1.4 l 35 1.8 l 50 1.4 l 85 1.4 l 180 2.8

woda
    Gość

Domyślnie

Pieknie, kurka.. pieknie. Bedzie remis bo 4 tez moim zdaniem (kolorystycznie, nie kadrowo bo tu nie mam zastrzezen) odstaje. Na tle pierwszych trzech wyglada jak po praniu. Z wybielaczem . Jakby z innego watku. Ale ogolnie bardzo mi sie podoba caly set.

P.S. Na trojce szkoda mi jeszcze nieba. Troche sie rozmylo.
    Ostatnio edytowane przez woda ; 30-09-2009 o 22:38

woda
    Gość

Domyślnie

Jeszcze jedna uwaga. Na jedynce masz iso 400 i czas 1/320. Tu tego nie widac ale czy ogolnie dla jakosci zdjecia, nie lepiej byloby jakbys obnizyl iso? Masz spory zapas w czasie ekspozycji.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woda Zobacz posta
    Jeszcze jedna uwaga. Na jedynce masz iso 400 i czas 1/320. Tu tego nie widac ale czy ogolnie dla jakosci zdjecia, nie lepiej byloby jakbys obnizyl iso? Masz spory zapas w czasie ekspozycji.
    .... ISO 400 pozostało po wyjściu z ciemniejszego lasu , ...... skleroza, zanim się zorientowałem trochę poszło. Czwórka, .... moze tego nie widać, ..... ale nie jest jakoś drastycznie obrabiana (trochę niebo). To fragment takiej właśnie scenerii - widok z Bukowego Berda na stronę ukraińską. Na dowód - jeszcze jedno

- 5 -

Dzięki za uwagi i pozdrawiam.

Domyślnie

Piękna dzicz wyziera z tych (4,5) kadrów.

Domyślnie

Według mnie 2 najlepsze.
    Gratuluje fotek.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów