Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Wątek: Okolica....

Domyślnie

Dla mnie dwójka jest świetna, kadrowo super, jedynie kolorki dla mnie za ostre.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andrzejp Zobacz posta
    Andrzeju,
    już nie ma co przesadzać, jest ładnie a i tak na pograniczu tego co chciałbyś lub chcieliby inni.
    Mi się podobają te foty, są naturalne i mają to coś, o czym pisze min. Marcin.
    Święta racja...nie ma szans by się wstrzelić....
    Jedynka była w samo,praktycznie ,południe....zgasiłem dosyć mocno,bo już nefatyw świecił jak żarówa,zółto....
    Jasne,jak to artyści zapewne podpowiedzieliby prawdę oczywistą,można do upadu wracać,czekać ,pstrykać,ale ja nie mam czasu na pierduły...jestem,cykam jak w danej chwili jest ,rzadko mam okazję wracać.....a na dokumentację wystarczy...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Dla mnie troszkę te fotografie lekko przygaszone, ale wyjaśniłeś to wcześniej.

Dwójka trafia w mój gust za motyw - ktos juz napisał: domek , rzeczka, krzaczek - sielsko czarodziejsko.

Domyślnie

Wrócę do domu, to popatrzę i "pojadę" z jedynką....a co mi tam....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Święta racja...nie ma szans by się wstrzelić....
    Jedynka była w samo,praktycznie ,południe....zgasiłem dosyć mocno,bo już nefatyw świecił jak żarówa,zółto....
    Jasne,jak to artyści zapewne podpowiedzieliby prawdę oczywistą,można do upadu wracać,czekać ,pstrykać,ale ja nie mam czasu na pierduły...jestem,cykam jak w danej chwili jest ,rzadko mam okazję wracać.....a na dokumentację wystarczy...
    I to jest Zdrowe podejście, brawo
    Pzdr, Andrzej

Fotografia to sztuka uchwycenia momentu .

Domyślnie

Dwójka jest super
    Pozdrawiam Krzysztof M.
    Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....

Domyślnie

2 wypada w mojej ocenie the best. Jest tam wszystko to, co najbardziej lubię w fotografii. na 1 chyba coś się "omskło" przy gaszeniu, wyciąganiu itp - u mnie wygląda na blade i bez kontrastu.

Domyślnie

2 pod względem kadru bardzo mnie się podoba, ... i 1 też czekam na poprawiona 2 .
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Dalbym inny tytul - "Opowiesc o tym, jak myszy zjadly... kontrast"

a tak poza tym, to widzi mi sie ewidentnie 1 ujecie.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

przemawia do mnie 2-ka. Malowniczy widoczek - taki sielski....jedynka już mniej gada
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów