Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Dunajec (1)

Domyślnie

Ekspozycja poprawna. Poświęciłes się wchodząc na kamienie ryzykując uszkodzeniem sprzętu ale...kombinuj dalej
    Na Dunajcu jest masa ciekawych miejsc.
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Ja znam Dunajec z przełomu, tam dopiero są widoki, tu troszkę nudnawo, poza tym pora trochę nieodpowiednia, drzewka imho wyszły trochę sztuczne. Dwójeczka kolorystycznie trochę lepsza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin T Zobacz posta
    Ekspozycja poprawna. Poświęciłes się wchodząc na kamienie ryzykując uszkodzeniem sprzętu ale...kombinuj dalej Na Dunajcu jest masa ciekawych miejsc.
    Cytat Zamieszczone przez Martix Zobacz posta
    Ja znam Dunajec z przełomu, tam dopiero są widoki, tu troszkę nudnawo, poza tym pora trochę nieodpowiednia, drzewka imho wyszły trochę sztuczne. Dwójeczka kolorystycznie trochę lepsza
    Wiem że na tej pięknej rzece jest ogrom ciekawych miejsc, ale miałem możliwość zrobienia zdjęć tylko w Łącku i okolicy, a miałem na to godzinę i to w samo południe z bezchmurnym niebem. Niemal nie odkładałem aparatu od oka żeby nie stracić ani chwili

A kadr... chciałem pokazać "kamienną plażę" po lewej i krystalicznie przejrzystą, nieruchomą wodę kontrastującą z wartkim nurtem po prawej, nie tracąc przy tym plastyki wody. Niebo i drzewa miały być trzecią częścią kadru. Ostre słonko ograniczało mnie dość mocno. Jeszcze masa nauki przede mną

Dziękuje wszystkim bardzo za odwiedziny i komentarze. Nie chcę przynudzać, ale jeszcze jedna wersja... może jest lepiej

3.

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów