Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30

Wątek: Okolica....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    Kadrowo bardziej podoba mi sie jedynka. Za to calosciowo lepiej wypada dwojka. Dobre foty.
    tak podzielam tę opinie, dodam że fotki w Twoim stylu

Domyślnie

bardzo podoba mi sie 2, kadr,swiatelko i oborobka super
    D700 +mb-d10 | D300 | D80 +mb-d80 | n24-70/2.8 | n85/1.8 | n70-300 VR | n18-135| sb900 +Pro flash bracket | 3x sb600 +dyf. lightsphere || Manfrotto190xprob & 804rc2||

Domyślnie

Podoba mi sie w Twojej fotografii to, ze nie szukasz specjalnych akcentow. Czegos, co szczegolnie przykuwa uwage. Sielskie widoczki i tyle.
    Tutaj wolalbym wiecej kontrastu (przyklad 2-ki) i nasycenia w zieleniach (PD w trawach). Jesli drzewo z prawej to szara wierzba to oki. Trawy widze tak samo.
    Ciekaw jestem co Wy na te uwagi.
    Monitorek ustwieenia domyslne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    Podoba mi sie w Twojej fotografii to, ze nie szukasz specjalnych akcentow. Czegos, co szczegolnie przykuwa uwage. Sielskie widoczki i tyle.
    Najważniejsze jest to gdzie się znajdujemy i jak potrafimy pokazać otaczający nas busz- pozornie nie fotogeniczny.
    Obie fotografie obrobione typowo po borregardowsku ale dwójka przoduje zdecydowanie. Zieleń jest bardziej zróżnicowania tonalnie no i lepszy motyw. Ponadto niebo bardziej naturalne jest na dwójce.
    Ładne obrazki z okolicy.
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Podobają mi się te Twoje kolorki.
    Pozdrawiam Marcin Bąk
    FUDŻI

Domyślnie

Dzięki Wszystkim,na zakończenie jeszcze jedna fotka...ot,jak zwykle..

Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Świetne obie, kadry bardzo, obróbka świetna- delikatna 3 nie pasuje do poprzednich - bałagan, ale swiatlo !!! +++
    NIKON

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Trochę poprawiłem,ale nie będę przesadzał..
    Andrzeju,
    już nie ma co przesadzać, jest ładnie a i tak na pograniczu tego co chciałbyś lub chcieliby inni.
    Mi się podobają te foty, są naturalne i mają to coś, o czym pisze min. Marcin.
    Pzdr, Andrzej

Fotografia to sztuka uchwycenia momentu .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin T Zobacz posta
    Najważniejsze jest to gdzie się znajdujemy i jak potrafimy pokazać otaczający nas busz- pozornie nie fotogeniczny.
    Obie fotografie obrobione typowo po borregardowsku ale dwójka przoduje zdecydowanie. Zieleń jest bardziej zróżnicowania tonalnie no i lepszy motyw. Ponadto niebo bardziej naturalne jest na dwójce.
    Ładne obrazki z okolicy.
    Ładne obrazki i ładnie napisane Marcin Pouczajace zarazem
    Ale 3-ka.., to juz nie Borregard Kto sie tu wkleil? zartuje Ale jednak juz nie tak sielsko choc ciekawie

Domyślnie

trójka pod względem kolorów wypada najlepiej. Jedynka zdecydowanie za żółta.
    Pozdrawiam

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów