Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Blue Dress.

Domyślnie

Gratuluje takiego oka Bardzo udane zdjęcie.
    D7200

Domyślnie

Kadr bardzo ciekawy. Ale za niebiesko. Wlosy nawet sa niebieskie. Mimo wszystko bardzo fajne foto

Domyślnie

Wszystko jest OK. Aby tak dalej...

shizu
    Gość

Domyślnie

Dziękuję za tak dużo odpowiedzi. Nie spodziewałam się!
    Zdjęcie było robione na moście i nie przypuszczałam, że kolor wody będzie aż tak intensywny jak sukienka.
    Co do niebieskiego koloru na włosach to wiem, razi w oczy.
    Jabłko miało być akcentem nawiązującym do Królewny Śnieżki. Krasnalów może i nie było, lecz spotkałyśmy pieska.
    Dam do oceny jeszcze jedno zdjęcie z tej serii. Również będę wdzięczna za ocenę. Co do kadru to wiem, lecz niestety musiałam uciąć pieska.

Pozdrawiam.

Domyślnie

Wybaczcie ale moim zdaniem takie pisanie o swoim wieku to próba zyskania komplementów i to trochę żałosne jak dla mnie.

Co do zdjęć - pomysł całkiem niezły, ale na 2 uciekła gdzieś ostrość.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Madlenne Zobacz posta
    Wybaczcie ale moim zdaniem takie pisanie o swoim wieku to próba zyskania komplementów i to trochę żałosne jak dla mnie.
    Widuję tu o wiele więcej prawdziwie żałosnych prób wykorzystania sprzętu wartego więcej, niż wszystkie komiksy z Kapitanem Klossem jakie miałem w wieku lat 14 ;D A próby te najczęściej podejmowane są przez osoby starsze o dużo latek od naszej fotografki z wątku.
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Domyślnie

14 lat, od 4 miesięcy i takie foty?? nie daję wiary.
    red light, dark room...

Domyślnie

za niebiesko w oczach sie miesza, ale zdjęcie super
    NIKON D90 | 16 - 85 f/3.5 - 5.6 G VR DX
    "Robiąc zdjęcie uchwyć chwilę tak aby było niepowtarzalne"
    http://maateoo.eu

Domyślnie

Jest fajnie, może trochę za zimny balans bieli, skutkujący niebieskimi cieniami, ale że taka konwencja tych zdjęć, to nie przeszkadza za bardzo. Rób dalej swoje.

Domyślnie

dla mnie przesadzone z niebieskim, real jest inny, a z bajek wyroslem sporo lat temu...

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów