Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Plazowanie

woda
    Gość

Domyślnie

A mi nie do konca to pasuje. Miejsce, w ktorym sie znalazles ma potencjal ale mysle, ze nie do konca go wykorzystales. Moim zdaniem za duzo dzieje sie w kadrze. Morze, zagle, ludzie na plazy. To wszystko rozprasza i odciaga uwage od tego co chciales (takie mam przynajmniej wrazenie) pokazac. Mysle, ze na plus wyszloby fotografii, gdyby robic ja z nizszego poziomu i skupic sie jedynie na namiotach (?). Moze wejsc miedzy nie tak by zrobily szpaler z jednej i drugiej strony kadru. W kazdym badz razie tak by one byly zdecydowanie dominujace. Bo teraz przyznam, ze tego mi brakuje. Tak bym to widzial.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woda Zobacz posta
    A mi nie do konca to pasuje. Miejsce, w ktorym sie znalazles ma potencjal ale mysle, ze nie do konca go wykorzystales. Moim zdaniem za duzo dzieje sie w kadrze. Morze, zagle, ludzie na plazy. To wszystko rozprasza i odciaga uwage od tego co chciales (takie mam przynajmniej wrazenie) pokazac. Mysle, ze na plus wyszloby fotografii, gdyby robic ja z nizszego poziomu i skupic sie jedynie na namiotach (?). Moze wejsc miedzy nie tak by zrobily szpaler z jednej i drugiej strony kadru. W kazdym badz razie tak by one byly zdecydowanie dominujace. Bo teraz przyznam, ze tego mi brakuje. Tak bym to widzial.
    Pewnie masz w wielu punktach racje, ale niestety, nie zawsze sie da. Ta plaza jest niesamowicie zatloczona, gdybym chcial zeby nie bylo przypadkowych ludzi itd., musialbym byc tam w niepogode, ale wtedy nie byloby takich kolorow moze nawet i samych namiotow.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Tak ma coś w sobie
    "nie pióro czyni obraz lecz malarz"
    Pozdro Kuba

Blasius.G
    Gość

Domyślnie

Jest ciekawe ujecie. Gdyby jednak nie bylo ludzi, to dla mnie byloby super ujecie ze wzgledu na te namioty

woda
    Gość

Domyślnie

Na obecnosc ludzi jak napisal malasana, nie ma sie wplywu. Ja jednak probowalbym kadrowac z nizszej wysokosci. Znikneloby z niego morze i kadr moim zdaniem zyskalby. No i bardziej z lewej strony. No ale to tylko moje wymadrzanie sie

Domyślnie

Naprawdę dobre. trochę szkoda mi lewego rogu, bo jest za pusty( kończą się namioty (?)). ale dobre oko się chwali.

Domyślnie

strasznie wakacyjnie... aż się smutno robi kiedy spojrzeć za okno..
    To ja decyduję co chcę Ci pokazać

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów