Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: Samotnie...

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Filtry jak filtry... musisz poznać zachowania obiektywu "pod słońce". Każdy zachowuje się inaczej. Sigma 10-20 jest rewelacyjna pod słońce Na tym zdjęciu słonko CI chyba za bardzo linię horyzontu wyjarało ale ja sie nie znam "_

kulten
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr_ek Zobacz posta
    Filtry jak filtry... musisz poznać zachowania obiektywu "pod słońce". Każdy zachowuje się inaczej. Sigma 10-20 jest rewelacyjna pod słońce Na tym zdjęciu słonko CI chyba za bardzo linię horyzontu wyjarało ale ja sie nie znam "_
    Właśnie moim zdaniem Sigma używana pod słońce ma jedną i jedyną wadę: słabe gwiazdki maluje .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    Właśnie moim zdaniem Sigma używana pod słońce ma jedną i jedyną wadę: słabe gwiazdki maluje .
    Dokładnie, sigma pod slonce jest moim zdaniem kiepska, straszne bliki wychodza, pokaze to gdzies na tym forum, ale pozniej

kulten
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Dokładnie, sigma pod slonce jest moim zdaniem kiepska, straszne bliki wychodza, pokaze to gdzies na tym forum, ale pozniej
    Blik to normalka i można wystęmplować ale z średnio atrakcyjną gwiazdką to już się nic nie zrobi.

Domyślnie

gwiazdke da sie zrobic, ale trzeba dobrze przymknac szklo

kulten
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grudzinsky Zobacz posta
    Da się ale nie tak ładną jak z innych szkieł .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grudzinsky Zobacz posta
    Tak ,w przypadku Twojej Sigmy należałoby to zrobić,przymknąć ją,gdzieś w odosobnionym miejscu, głęboko i nie wyciągać...i zrobić sobie gwiazdkę czymś nowym ,kupując na "Gwiazdkę"....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Bardzo ładnie dół świetny.
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Tak ,w przypadku Twojej Sigmy należałoby to zrobić,przymknąć ją,gdzieś w odosobnionym miejscu, głęboko i nie wyciągać...i zrobić sobie gwiazdkę czymś nowym ,kupując na "Gwiazdkę"....
    Tak dobrze to nie ma Bedzie chyba wiecej focenia pod slonce bo mi eis to bardzo spodobalo. Pozdrawiam.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów