Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 32

Domyślnie

Bardzo fajna fota, kolor może ciut za intensywny ale to szczegół bo całość bardzo przyjemna

Domyślnie

moze ciut za kolorowo ale tak pokazuje mój laptak to jednak Ty tez juz wyemigrowales czekam na wiecej Twoich prac z tamtymi widoczkami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    ...(obrobione na lapku Guinnesstsa -nie gwarantuje za kolory)
    Widać to mocno że obróbka popełniona na nie swoim sprzęcie kolory jednak inne niż zazwyczaj.
    Dodałbym też odrobinę kontrastu na drzewach na wzgórzu za mostem, toń wody pod mostem idzie dość intensywnie w niebieskości. Poza tym bardzo przyjemna fotografia.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Widać to mocno że obróbka popełniona na nie swoim sprzęcie kolory jednak inne niż zazwyczaj.
    Dodałbym też odrobinę kontrastu na drzewach na wzgórzu za mostem, toń wody pod mostem idzie dość intensywnie w niebieskości. Poza tym bardzo przyjemna fotografia.
    Kolory dosc intensywne ale akceptowalne ale z tym niebieskim to chyba sie mylisz.....nie ma tam niebieskiego pod mostem a brak kontrastu z tylu to swiadome....!

Wiesz ze kadr bardzo fajny is ie podoba.....mnie brakuje troszke ostrosci ale to sam musisz zobaczyc na czyms innym!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    ... ale z tym niebieskim to chyba sie mylisz.....nie ma tam niebieskiego pod mostem a brak kontrastu z tylu to swiadome....!
    Na moim monitorze ewidentnie jest niebiesko na wodzie pod mostkiem. Na innych fotografiach tego nie widzę ale może inni się wypowiedzą. Natomiast co do drugiego planu to ja widziałbym tam jednak więcej kontrastu.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Warto bylo dla tego ujecia.

"Natomiast co do drugiego planu to ja widziałbym tam jednak więcej kontrastu."

Nie nie nie... aktualnie dalszy plan jest ladnie odseparowany i tak ma pozostac dla dobra kompozycji.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Kadr przedni . Z zielenią jest według mnie nie do końca dobrze. Skoro na cudzym sprzęcie to jak kolega zobaczy na prawidłowo skalibrowanym systemie będzie wiedział o co chodzi. Czekam na następne.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Jeśli masz tam niebieski,to masz ,niestety,spaprane kolory,ale ustawić,przecież,zawsze można...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Urokliwe miejsce, pięknie pokazane.

Przestrzeń i ciepło - tak odbieram tę fotkę.
    NIKON - system

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów