Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie "lżejszy" Photoshop?

czy jest jakas odmiana photoshopa na urzadzenia troche bardziej mobilne? najlepiej w wersji CS4 bo w niej wg mnie najlepiej dziala Bridge.
    w czym rzecz? Bede musial czasami pracowac przy zdjeciach na netbooku (Samsung NC10 - Intel Atom 1,6 i 1GB RAM). I jeszcze sprawa - na rozdzielczosci 1024x600 Photoshop dziala bez przesuwania okna w pionie?
    bylbym wdzienczy za podpowiedz
    Zdjęcia sportowe w duuużym formacie. Zapraszam!
    www.blog.pressfocus.pl

Domyślnie

sa wersje portable, ale one sa raczej malo legalne... na pewno duzo lzejsze.

Domyślnie

A co obrabiasz na tym lapku? Ja robilem duze plakaty na HP6720s, na 1GB i C2D z serii T5xxx i nie mialem problemu. Z tym, ze jak widzisz, ja mam dwa rdzenie, a Ty masz Atoma, ktory, jak sie okazuje jest slabszy od celerona.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta
    sa wersje portable, ale one sa raczej malo legalne... na pewno duzo lzejsze.
    jak ściągniesz z sieci gotowego PSa portable to na pewno nie jest legalny, ale czy nielegalne jest zrobienie samemu wersji portable kupionego PSa przy pomocy np. Thinstall coś tam? Nie modyfikujesz przecież samego PSa tylko go "pakujesz"?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qcheese Zobacz posta
    ale czy nielegalne jest zrobienie samemu wersji portable kupionego PSa przy pomocy np. Thinstall coś tam? Nie modyfikujesz przecież samego PSa tylko go "pakujesz"?
    Czytałeś licencję?
    Pozdrawiam! Marcin fotoblog fotografia
    F100,D700,D80 | N 35/2D 50/1.4D 105/2.8D 24-85G 35-70/2.8D 75-150/3.5AiS | Σ 12-24 70-300 | Sonnar 300/4 | Soligor 135/2.8 | SW 150/750 | SB-800/400 | LS-2000 | HEQ5

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lacha Zobacz posta
    czy jest jakas odmiana photoshopa na urzadzenia troche bardziej mobilne? najlepiej w wersji CS4 bo w niej wg mnie najlepiej dziala Bridge.
    w czym rzecz? Bede musial czasami pracowac przy zdjeciach na netbooku (Samsung NC10 - Intel Atom 1,6 i 1GB RAM). I jeszcze sprawa - na rozdzielczosci 1024x600 Photoshop dziala bez przesuwania okna w pionie?
    bylbym wdzienczy za podpowiedz
    No niby nie tak jak oczekujesz - ale CS2 zdecydowanie lżejszy jest, powiedziałbym znacznie...

Domyślnie

niestety CS2 tez mial mocno takiego sobie Bridge'a...

ale jakas zalete ma wersja portable? szybciej sie laduje? szybciej otwiera pliki? czy poprostu ma tylko kilkadziesiat MB i to jej jedyna zaleta.... ?
    Zdjęcia sportowe w duuużym formacie. Zapraszam!
    www.blog.pressfocus.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lacha Zobacz posta
    ale jakas zalete ma wersja portable? szybciej sie laduje? szybciej otwiera pliki? czy poprostu ma tylko kilkadziesiat MB i to jej jedyna zaleta.... ?
    z tego co zauwazylem, to tylko mniej zajmuje...
    co wiecej, sa problemy z camera raw, bo jakos nie chce dzialac, albo ja cos nie tak robie

Domyślnie

Sam także szukałem i niestety jest problem z "lżejszą" wersją PS
    FotoTej

Domyślnie

Jak coś znajdziesz to się podziel, bo sam często używam MSI WIND
    FotoTej

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów