Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Tides of color

Domyślnie Tides of color

Tides of color

Scenka z cukierkowego piatku jakich mało w Północnej Irlandii
    Tutaj zastosowałem filtry: pełny ND 1,2 + 0,9 NDG.

Domyślnie

Ech jak ja lubie taką kolorystykę Kadr deczko woła o jakiś motyw spinający całość ale nie jest źle, wodne mleczko też przyjemne. Podejżewam że lokalizacja nie rozpieszcza takimi zachodami/wschodami wiec gratuluje ustrzelenia momentu.
    Pozdrawiam: Camrak
    Down Under - the place to be!

Domyślnie

tak tutaj graja kolory, chociaz motyw ma w tym zdjeciu spry udział dół wyglada jak lawa wulkaniczna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez camrak Zobacz posta
    Podejżewam że lokalizacja nie rozpieszcza takimi zachodami/wschodami wiec gratuluje ustrzelenia momentu.
    Wschodow takich pod dostatkiem, z zachodami roznie....ale poranki sa bardzo czesto piekne!

Jak zwykle piekne zdjecie, kolory i kadr na duzy plus!

Domyślnie

Jest pięknie, kolor bardzo mile działa na oczy a i sam kadr jest ciekawy, jako całość ładnie wszystko współgra

Domyślnie

Ta fotografia... się rusza! Naprawdę, oglądałem ją ze 30 sekund a później niebo jakby zaczęło pełzać
    nie wiem jaką obróbkę zastosowałeś, ale czy Ty przypadkiem nie wprowadziłeś tutaj jakiejś animacji? Pytam poważnie.
    Fotografia jest iście bajkowa.
    D750 l 24 1.4 l 35 1.8 l 50 1.4 l 85 1.4 l 180 2.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duca Zobacz posta
    Ta fotografia... się rusza! Naprawdę, oglądałem ją ze 30 sekund a później niebo jakby zaczęło pełzać
    nie wiem jaką obróbkę zastosowałeś, ale czy Ty przypadkiem nie wprowadziłeś tutaj jakiejś animacji? Pytam poważnie.
    Fotografia jest iście bajkowa.
    musisz fajkowe ziele zmienić... U mnie niebo nie pełzało... Natomiast woda płynęła

Domyślnie

Fajny nastrój robi mgiełka w lewej części kadru. Błogo

kulten
    Gość

Domyślnie

Faktycznie czuć ruch i pewną ukrytą dynamikę. Kolorystyka wcale nie codzienna i upatruję w tym dużego plusa dla tej pracy. Kompozycyjnie też dobrze. A warunki utrafiłeś świetne. Napisz jeszcze jaki zestaw filterków użyłeś i jaki czas dla jakiej przesłonie i o jakiej godzinie ustrzeliłeś . Myslę, że wielu osobom się to może przydać.

Domyślnie

Bardzo ładne kolory kadrowo również mnie się podoba.
    Pozdro. Wojtek

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów