Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie Z dachu Irlandii II

Kilka panoram ze Carrantoohila.....

1. zrobione z 6 kadrow poziomych (moj sposob na 10mm ktorych nie mam).....w polowie wspinaczki odcinkiem zwanym "Devil's Ladder" (Diabelska Drabina)

2. szeroko na Irlandie.....z prawej sam Carrantoohil

3. bonusowo scenka rodzajowa na samej gorze

kulten
    Gość

Domyślnie

Bardzo poprawne zdjęcia choć na 2jce widać na niebie albo ślady połówkowego albo co bardziej prawdopodobne polara .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    Bardzo poprawne zdjęcia choć na 2jce widać na niebie albo ślady połówkowego albo co bardziej prawdopodobne polara .
    Eeee ostatnio tylko UV......wydaje mi sie ze soft sobie nie poradzil z przejsciem......a z doswiadczenia wiem ze lepiej tego nie ruszac

Zauwazylem ze serwer na ktory wrzucam zdjecia zmniejsza mi zdjecie do max 1600px i dlatego 2jka jest nie ostra.....wrzucam ostra wersje w moim standardowym rozmiarze

Domyślnie

Kolejna świetna seria z dachu Irlandii, znów fajne kolory. Ze zdjęć aż bije czystość miejsca, w którym miałeś okazje fotografować.
    Szkoda, że na 2. nie widać w całości stawu.

Domyślnie

foty z soboty?
    podpis nieczytelny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Valwit Zobacz posta
    foty z soboty?
    Z niedzieli.......wczesnie dalem jeszcze trzy watki ze zdjeciami z tego wypadu.....spalilem sie jak burak

Domyślnie

no ładne lato tam macie - a fotki dajesz coraz lepsze

Domyślnie

lato to wlasnie dopiero od kilku dni mamy, nie sugeruj sie jednak slonkiem, temperatura jest kolo 20°C max :> no i w zasadzie juz sie konczy. a weekend byl piekny, tyle ze 2 kotleciki akurat wypadly wiec gory i morze zeszly na drugi plan
    podpis nieczytelny

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

2 zdecydowanie
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów