Trochę przedsmaku tego co nas czeka![]()
Pozdrawiam Antek
Szukaj
Trochę przedsmaku tego co nas czeka![]()
Pozdrawiam Antek
Nikon + sporo gratów pasujących do niegoAktualnie wszystko do sprzedania- koniec z fotografią ze względu na wiek.
Fajny portrecik, nie przegięty i bardzo psi, prawie czuję zapach tego czworonoga. Gdybyś tak jeszcze wcześniej powygłupiał się z nim w śniegu a zaraz po tym sfotografował to portret byłby efektowniejszy
Mój piesek czyt. "Bestia" wabi się Atom, wbrew pozorom to twardziel po czterech godzinach "kichawę" miał tak zimną że śnieg nie chciał na niej topnieć![]()
Pozdrawiam Antek
Nikon + sporo gratów pasujących do niegoAktualnie wszystko do sprzedania- koniec z fotografią ze względu na wiek.
... dzięki Madziu za miłe słowa
.. a to kontynuacja
Pozdrawiam Antek
bombowy piesek
Powinienes go nazwac śnieżynek
Pozdrawiam
On ma dziesiątki imion ale "Snieżynek" dopisuję mu od teraz, dzięki!
Pozdrawiam Antek
Swietny Piesior Sympatyczna ma mordke. niebawem wrzuce cos 4ro noznego mojego kolegi. Snieg jest przepalony ale to co mialo zostac ujete jest ostre dobrze naswietlone i ogolnie ladne. Chce wiecej Psiaków jednak fioła mam na punkcie kotników.
Skontaktuj się z nami