Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie płatki kwiatów i gołębie

płatki kwiatów i gołębie

1,2,3,
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Domyślnie

no hmmmm - po pierwsze to krzywo - i to razi w oczy. Po drugie bez obróbki. Po trzecie na 2 i 3 nie pasuje mi tej sympatyczny jegomość z ciążą spożywczą w prześlicznej flanelowej koszuli

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    2 i 3 nie pasuje mi tej sympatyczny jegomość z ciążą spożywczą w prześlicznej flanelowej koszuli
    to facet od ptaszków, niestety nie odsunął się a sam wiesz jak to wszystko dzieje sie szybko
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Domyślnie

mnie tez ten koles bardzo kuje w oko
    Kilka aparatow, dronow, gimbali i takie tam...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TOMEK K Zobacz posta
    to facet od ptaszków, niestety nie odsunął się a sam wiesz jak to wszystko dzieje sie szybko
    tego wlasnie nie rozumiem, koles wie ze to wesele wic powinien ubrac sie stosownie do sytuacji, pomyslcie co by bylo gdyby fotograf przyszedl w dresach
    Kilka aparatow, dronow, gimbali i takie tam...

Iwek_22
    Gość

Domyślnie

hm, na 2 i 3 zlikwidował bym "koronę" panu młodemu

Domyślnie

momenty fajnie złapane ale troche nudne te zdjęcia i jak już STOCK zauważył pan we flanelowej koszulinie psuje klimat, wydaje mi się że kiedyś zrobisz lepsze, także czekam

Domyślnie

trochę nudno i krzywo |:

Uprawnienia umieszczania postów